Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες-Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων να
ενημερώσουν τους γονείς σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τον τρόπο υποβολής αιτήσεων και τη διάρκεια του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», ώστε οι δικαιούχοι του προγράμματος να καταθέσουν την αίτησή τους, να την ολοκληρώσουν και να κάνουν χρήση των επιταγών που δικαιούνται έως την ημερομηνία λήξης του προγράμματος.
Πιο συγκεκριμένα, οι Διευθυντές/τριες – Προϊστάμενοι/ες χρειάζεται να:
 Αποστείλουν το συνημμένο επεξηγηματικό κείμενο και το συνημμένο εικαστικό σε όλους τους γονείς με e-mail μέσω του MySchool.
 Εκτυπώσουν το εικαστικό και να το αναρτήσουν σε πίνακα ανακοινώσεων εντός της σχολικής μονάδας.
Επίσης επισημαίνουμε στους Διευθυντές/τριες- Προϊσταμένους/ες ότι η επιτυχής ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων επιλεξιμότητας για τους μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απαιτεί συμφωνία των στοιχείων τους στο Μητρώο ΑΜΚΑ και το Μητρώο MySchool. Σε περίπτωση μη δυνατότητας ηλεκτρονικής διασταύρωσης των στοιχείων κάποιας μαθήτριας ή κάποιου μαθητή, παρότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι σχετικές οδηγίες που έχουν δοθεί από την «Ψηφιακή Μέριμνα», οι Διευθυντές/τριες – Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων καλούνται να επικοινωνούν με το Υ.ΠΑΙ.Θ. μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Π.Ε. &
Δ.Ε.
Συν: Δυο (2) ηλεκτρονικά αρχεία

Ψηφιακή Μέριμνα-

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

EΓΚΥΚΛΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Τ