Θεατρική Παράσταση

woyiliam

Την Δευτέρα 22 Μαΐου 2016 οι μαθητές-τριες του σχολείου μας παρακολούθησαν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση το “ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από την Παιδική σκηνή “ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ”.

Ήταν μια πραγματικά περίεργη αλλά και θαυμάσια περίπτωση.¨ Ένα έργο που ξεκινά σαν τραγωδία και καταλήγει κωμωδία έχοντας πολλές -πολλές ανατροπές.

Ήταν μια παράσταση πλούσια  σε μηνύματα αλλά και συναισθήματα που έκαναν τα παιδιά να διασκεδάσουν ,να ονειρευτούν(από την διακριτικότητα του Πολύξενου), να συγκινηθούν(από την καλοσύνη της Βασίλισσας) ,να ικανοποιηθούν (από την ευρηματικότητα και αφοσίωση της γυναίκας του Αυτόλυκου)  να γελάσουν( με τον βοσκό), να προβληματιστούν(από το τι μπορεί να φέρει η KAKIA η ΩΡΑ”) Αλλά και να εκνευριστούν (από την ξεροκεφαλιά του ζηλιάρη Βασιλιά  της Μυθικής Σικελίας, Λεόντιου).

O “ΧΡΟΝΟΣ” σαν αφηγητής μετέφερε μαγικά τα παιδιά στα δρώμενα και ταξίδια σε άλλους τόπους παραμυθένιους…

Οι ηθοποιοί(Π. Μαρτίνος, Κ.Καράμπελα , Δ. Σέρμπος , Κ. Τσιάκος  και Τ. Ζαχαριουδάκη ) ήταν εξαιρετικοί.

Ήταν μια παράσταση που αν και δόθηκε στον χώρο του σχολείου , μακριά από το θέατρο τους ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και για αυτό μπράβο τους ! ! !

Κλείνουμε την ευχαρίστησή μας  από την Παράσταση με αυτό που ακούστηκε στο τέλος αυτής, από τα παιδιά : “ ΠΛΑΚΑ- ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ”

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *