ΑΓΙΑΣΜΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

αγιασμος

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας ,έβαλε τα γιορτινά του, αρωματίστηκε  με βασιλικό και μοσχολίβανο και υποδέχτηκε  τους  γονείς και τους μαθητές  του παλιούς και καινούργιους.

Στις 9 π.μ ακούστηκε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και ο αιδεσιμότατος ιερέας της ενορίας του Αγίου Αθανασίου, πατήρ  Γεώργιος  Χαιρόπουλος  τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και έδωσε τις συμβουλές και ευχές του τόσο στους μαθητές όσο και στους δασκάλους και στους γονείς των μαθητών ,οι οποίοι έδωσαν «αγώνα» για να ραντιστούν με το αγιασμένο νερό.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του σχολείου Κος Χρίστος Μουργιάς  καλώς όρισε και   αυτός με την σειρά του τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές κυρίως τα υπέροχα «πρωτάκια» .

Μετά τις ανακοινώσεις  οι δάσκαλοι των τάξεων μοίρασαν τα βιβλία  ενώ ο Διευθυντής ενημέρωνε τους γονείς   για την σωστή λειτουργία του σχολείου τονίζοντας την αξία  του αλληλοσεβασμού   και  συνεργασίας  που πρέπει να υπάρχει μεταξύ σχολείου και οικογένειας για να πάει μπροστά η εκπαιδευτική διαδικασία  η οποία έχει στόχο τον μαθητή..

Τέλος οι μαθητές φορτωμένοι με τα βιβλία της καινούργιας χρονιάς ,γεμάτοι χαμόγελα

Έδωσαν ραντεβού για την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όπου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά με το κουδούνι να κτυπά στις 8.10 π.μ αυτή τη φορά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *