Καλό Καλοκαίρι

P1010225

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 . και ώρα 7 το απόγευμα το σχολείο μας τερμάτισε και το φετινό ταξίδι της σχολικής χρονιάς με έμπνευση, χαμόγελα και παιδική δημιουργία..

Το θέμα της απογευματινής μας εκδήλωσης ήταν το Ανατρεπτικό, πολυεπίπεδο παραμύθι του Γιάννη Ξανθούλη.: «ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΑΣΚΑΛΑ».

Η γιορτή ενθουσίασε το κοινό(γονείς των μαθητών και όχι μόνο…), που ασφυκτικά είχε κατακλύσει την αυλή του σχολείου και χειροκρότησε με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο τα θεατρικά δρώμενα, τα αθλητικά παιγνίδια, τους  χορούς, την χορωδία όσο απόλαυσε και την έκθεση καλλιτεχνικής παρουσίασης με έργα από τα χεράκια των παιδιών με θέμα σχετικό  και  με το φετινό μας αφιέρωμα αλλά και με το περιβαλλοντικό που είχε αναλάβει η ΣΤ τάξη με θέμα : «ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ».

Στην γιορτή πήραν μέρος η Α τάξη  με το θεατρικό ΔΟΝΑ ΤΕΡΗΔΟΝΑ με φροντίδα των δασκάλων της  Α τάξης :Ελένη Μανάκα  και Έφη Γερογιώργη και η ΣΤ τάξη με το θεατρικό  Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ με φροντίδα των δασκάλων της ΣΤ τάξης : Μαίρη Δρίτσα και Άννα Κούτου.

Ως προς την εκτέλεση της γιορτής τα θεατρικά επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι των τάξεων κάτω από την γενική εποπτεία της Θεατρολόγου :Ιωάννα Μπογδάνου.

Τα σκηνικά ,την έκθεση ζωγραφικής και την γενικότερη εικαστική παρουσίαση της εκδήλωσης  είχε η Εικαστικός :Νικολέτα Δαούτη.

Τα τραγούδια που ακούστηκαν από την χορωδία του σχολείου (ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ  και το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ) φρόντισε ο Μουσικός  :Νίκος Σπηλιώτης.

Τα αθλητικά δρώμενα και οι χοροί(Αι-Γιώργης και ποδαράκι, Συρτός νησιώτικος, χασάπικο και  ζεμπέκικο από όλο το σχολείο ) ήταν κάτω από την φροντίδα των γυμναστών :Θανάση Γουρνά και Ιωάννα Χαλάστρα.

Η γιορτή έκλεισε με το αποχαιρετιστήριο  τραγούδι της ΣΤ τάξης που φέτος ήταν το : «ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ»του Π .Θαλασσινού, (που οι μαθητές το δραματοποίησαν περίφημα  με τις  χορευτικές τους κινήσεις (επιμέλεια των δασκάλων τους) που κυριολεκτικά αποθεώθηκαν από το κοινό , το οποίο με το χειροκρότημά τους έδειξαν την συγκίνησή τους αλλά και την ευχαρίστηση τους από το όλο θέαμα.

Η αυλαία της γιορτής έπεσε λίγο μετά  με  την απονομή των αναμνηστικών στην ΣΤ τάξη κάτω από το φως των αστεριών και των  δακρύων…

                       Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

                                   Σας ευχαριστεί για την παρουσία σας και

Σας εύχονται

                      ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

cebaceb1cebbcf8c-cebaceb1cebbcebfcebaceb1ceafcf81ceb9

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *