Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ” Μαθαίνω για τα δάση” – “Δάσος, διοξείδιο του άνθρακα και κλιματική αλλαγή- τα δέντρα σαν αποθήκες άνθρακα”.

Την Κυριακή 18-3-18, συγκεντρωθήκαμε στο σχολείο μαζί με τους γονείς μας και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, κ. Αγγελική, κ. Φωτεινή και Κ. Έφη. Ο καιρός ήταν βροχερός και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε πρώτα τη δύσκολη δουλειά, που ήταν η δεντροφύτευση. Βοηθήσαμε όλοι, παιδιά και γονείς και το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες. Έχουμε τώρα δύο δικά μας δεντράκια, στον κήπο του Πολύκεντρου, δίπλα από το σχολείο μας. Τα καμαρώνουμε καθημερινά από το παράθυρο.

Στη συνέχεια παρουσιάσαμε στους γονείς, αλλά και τους εκπρόσωπους του δήμου, κ. Αιβατζίδου (αντιδήμαρχο παιδείας), κ. Ζούρου (αντιδήμαρχο οικονομικών), κ. Παναγιωτακοπούλου (πρόεδρο του σχολικού συμβουλίου), τον κ. Παναγιωτόπουλου (αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αρκάδων) και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων του σχολείο μας .

 

Τέλος, έμειναν τα πιο ωραία, παίξαμε μαζί με τους γονείς , στην αίθουσα τελετών αλλά και στην αυλή του σχολείου, παιχνίδια του δάσους. 

Φύγαμε όλοι ενθουσιασμένοι!!!