Δημοσιεύθηκε στην Εκδηλώσεις



Λήψη αρχείου

 

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, η αίθουσα τελετών του σχολείου μας γέμισε με συγκίνηση και χαρά κατά την γιορτή λήξης και την τελετή αποφοίτησης της ΣΤ’ τάξης. Ήταν μια ημέρα γεμάτη αναμνήσεις, συναισθήματα και ευχές για το μέλλον.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θεατρικό δρώμενο, το οποίο περιελάμβανε στιγμές και αναμνήσεις από όλες τις τάξεις του Δημοτικού. Ήταν ένα ταξίδι που κράτησε έξι υπέροχα χρόνια, γεμάτα γνώση, αγάπη και ζεστασιά. Οι μικροί μας πρωταγωνιστές κατάφεραν να συγκινήσουν όλους μας, μεταφέροντάς μας πίσω στον χρόνο και θυμίζοντάς μας τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί τους.

Η γιορτή πλαισιώθηκε από μελωδίες και τραγούδια που πρόσθεσαν ακόμα περισσότερη συγκίνηση στην ατμόσφαιρα. Οι φωνές των παιδιών γέμισαν την αίθουσα με αρμονία και ενθουσιασμό, αφήνοντας ανεξίτηλες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο κλείσιμο της γιορτής, πραγματοποιήθηκε η επίδοση των απολυτηρίων από τους δασκάλους της ΣΤ’ τάξης, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και τις μαθήτριες. Οι γονείς, οι δάσκαλοι και όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στους απόφοιτους μας.

Ευχόμαστε στους αγαπημένους μας μαθητές και μαθήτριες καλή επιτυχία στη νέα τους πορεία και καλή πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Ας κρατήσουν τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες αυτών των χρόνων ως πολύτιμο θησαυρό και ας συνεχίσουν να επιδιώκουν τους στόχους τους με αφοσίωση και πάθος.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *