ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟ Δ. Σ. ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ

ΟΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: με βάση την απόφαση 2460/21-02-2022 του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Αττικής με θέμα: ‘Επανακαθορισμός ορίων των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Αν. Αττικής τα όρια είναι

Δήμος Μαραθώνα, Δήμος Διονύσου, Δήμος Παιανίας, Δήμος Σπάτων- Αρτέμιδας (Νότιο τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας έως τη Λεωφόρο Καραμανλή), Δήμος Κρωπίας (Κορωπί, Καρελλάς)

Οι εγγραφές για τα Δημοτικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2022-2023, πραγματοποιούνται από τις 1 έως τις 20 Μαρτίου 2022. Συγκεκριμένα οι γονείς θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία για να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Βήμα 1ο. Αίτηση για την εγγραφή στην Α’ τάξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου  Παμμακαρίστου

Να συμπληρώσουν αίτηση στο χώρο του σχολείου.

Βήμα 2ο. Δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α’ τάξη του δημοτικού σχολείου:

  1. Πιστοποιητικό Γέννησης. (Για το πιστοποιητικό γέννησης δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια οι γονείς. Φροντίζει για την (αυτεπάγγελτη) έκδοσή του ο Δ/ντης του Σχολείου μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ).
  2. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. Αυτό μπορεί να είναι πχ. λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, τηλεφωνίας, κλπ) που να αναφέρει τη διεύθυνση κατοικίας ή συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας ή βεβαίωση Ε1 από το TAXISnet που να προκύπτει η διεύθυνση της κύριας κατοικίας.
  3. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Προσκόμιση συμπληρωμένου Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). (Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή είναι παιδίατροι (κυρίως) αλλά και γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι).
  5. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου. θα πρέπει να γίνει ενημέρωση από τους γονείς στο Νηπιαγωγείο που φοίτησαν ώστε να σταλεί η βεβαίωση φοίτησης στο σχολείο μας.
  6. Αίτηση φοίτησης στο ολοήμερο (αν επιθυμεί).
  7. Αξιολόγηση από το ΚΕΔΑΣΥ. Απαιτείται εισήγηση του ΚΕΔΑΣΥ για φοίτηση στο ειδικό σχολείο.

Βήμα 3ο. Παράδοση των δικαιολογητικών στο σχολείο μέχρι τις 20 Μαρτίου 2022.

Για την αίτηση και την παράδοση των δικαιολογητικών απαιτείται συνεννόηση.

pdf icon
Η εγκύκλιος για τις εγγραφές