Χαιρετισμός Διευθύντριας

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου στο Ειδικό Σχολείο Ν. Μάκρης-Παμμακάριστος θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία, δύναμη για μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.

Γνωρίζω, όπως άλλωστε κι εσείς, ότι από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου όχι μόνον η σχολική αλλά και γενικότερα οι ζωές όλων μας έχουν αλλάξει. Οι ανατροπές που συνέβησαν στην καθημερινότητά μας εξαιτίας της πανδημίας είναι συγκλονιστικές και όχι πάντα εύκολα διαχειρίσιμες. Ζούμε δύσκολες μέρες τόσο ως Σχολική Μονάδα όσο και ο καθένας μας ξεχωριστά. Μέλημα όλων μας είναι η ουσιαστική και αποδοτική συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με το βλέμμα διαρκώς στραμμένο στην υγεία και την ασφάλεια τη δική σας, αλλά και όλων όσων συμμετέχουν σ΄ αυτή.

Κλείνοντας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στον τομέα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και της ψυχολογικής στήριξης, το Σχολείο μας με όλες του τις δυνάμεις θα σταθεί δίπλα σας, όπως το έπραττε πάντοτε και όπως το έπραξε από την πρώτη στιγμή  της πανδημίας. Η πρόοδος των μαθητών μας είναι προσωπικό στοίχημα του καθενός και της καθεμιάς από μας που φέτος υπηρετούμε σε αυτό το σχολείο. Με τις σκέψεις αυτές σας εύχομαι και πάλι υγεία, υπομονή και κουράγιο μέχρι να εξέλθουμε από την στενωπό της πανδημίας και να συνεχίσουμε φυσιολογικά και πάλι τις ζωές μας.

Καλή σχολική χρονιά!

Η Διευθύντρια

Ξυθάλη Βασιλική