Υλικό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Σταδιακά αναρτάται από τους εκπαιδευτικούς και το ειδικό επιστημονικό προσωπικό υλικό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν παιδιά και γονείς από το σπίτι.

Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να ανατρέχουν, εκτός από τις σελίδες των τμημάτων τους και στις σελίδες των διαφόρων ειδικοτήτων (Φυσικής Αγωγής, Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρικής Αγωγής, Υπολογιστών ) και των τμημάτων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού (Ψυχολόγου, Κοινωνικής Λειτουργού, Φσικοθεραπευτή, Σχολικού Νοσηλευτή, Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας), όπου θα βρουν και σε αυτές υλικό.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στα πλαίσια των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας για την εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, το σχολείο μας,λαμβάνοντας υπόψιν του τα χαρακτηριστικά των μαθητών που φοιτούν σε αυτό, επιλέγει να χρησιμοποιήσει το παρόν ιστολόγιό του για την εφαρμογή της.

Κάθε τμήμα έχει την δική του σελίδα, όπως και κάθε ειδικότητα εκπαιδευτικών και Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού. Σε αυτές τις σελίδες μπορούν οι γονείς των μαθητών μας να μπαίνουν και να αναζητούν υλικό που σταδιακά θα αναρτάται, από τους εκπαιδευτικούς. τις σελίδες αυτές επίσης θα υπάρχουν και τυχόν οδηγίες για τον τρόπο εργασίας ή ιδέες για παρεμβάσεις που θα κάνουν οι γονείς στο σπίτι.

Για την “επιστροφή” εργασιών -εφόσον έχει ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς- ή απορίες και ερωτήματα, έχει δημιουργηθεί το email

ednmlearning@gmail.com

Για την καλύτερη οργάνωση, αν απευθύνεστε σε συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, στο θέμα του μηνύματος να προτάσσεται το όνομα του εκπαιδευτικού.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία, δύναμη και υπομονή για να ξεπεραστεί αυτή η τόσο δύσκολη κατάσταση.

Ο διευθυντής και το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης.

 

Αναστολή λειτουργίας λόγω προληπτικής απολύμανσης.

Με απόφαση του Δημάρχου Μαραθώνος, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό την

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ώστε να πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση των χώρων του.