Επίσκεψη στο εργοστάσιο πλαστελίνης.

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, το σχολείο μας επισκέφτηκε εργοστάσιο παραγωγής πλαστελίνης.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής του υλικού που αγαπούν τόσο και έπαιξαν φτιάχνοντας μικρά έργα με πλαστελίνη.

Εκπαιδευτική επίσκεψη.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη στις 19-11-2019, το Σχολείο θα επισκεφθεί το Εργοστάσιο Παραγωγής Πλαστελίνης στο Περιστέρι.  Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής της πλαστελίνης και θα συμμετέχουν σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και θεατρικό παιχνίδι.

Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ.

Παρακαλείσθε όπως αποστείλετε τα χρήματα το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, στις 18-11-2019.

Μαγειρέψαμε.

Σήμερα, το τμήμα της έκτης μαγειρέψαμε με τα υλικά που αγοράσαμε από το σούπερ μάρκετ.

Συμμετήχαμε όλοι ενεργά και βοηθήσαμε πολύ.

Χαρήκαμε πολύ το μαγείρεμα και ακόμη περισσότερο απολαύσαμε, μαζί με τους δασκάλους μας, τα φαγητά που φτιάξαμε: κεφτέδες και πατατοσαλάτα.

Ψώνια στο Σούπερ Μάρκετ.

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικοποίησης, μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, όπου αγοράσαμε υλικά, τόσο για το πρόγραμμα μαγειρικής, όσο και για την καθαριότητα του σχολείου. Τα υλικά αγοράστηκαν με δωροεπιταγή που μας πρόσφερε η εταιρία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

 

Ευχαριστήριο.

Ευχαριστούμε τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την προσφορά δωροεπιταγής, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την προμήθεια υλικών καθαριότητας του σχολείου και τηνπρομήθεια υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, στα πλαίσια του προγράμματος μαγειρικής – κοινωνικής ένταξης των μαθητών του σχολείου μας.