Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Την Τετάρτη 07/11/2018 το Σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω διεξαγωγής των εκλογών του εκπαιδευτικού προσωπικού για ανάδειξη αιρετών μελών των Συμβουλίων τους (ΚΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΠΕ-Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.-Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.).

Επίσκεψη στο «Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης».

Τη Δευτέρα 05/11/2018 μαθητές του Σχολείου θα  επισκεφτούν το «Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης» στην οδό Τριπόδων 23 (Πλάκα) και θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Ζωντανεύοντας τα παλιά παιχνίδια».

Στα παιδιά έχει δοθεί ανακοίνωση και παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν έγκαιρα για την τακτοποίηση των παιδιών που θα συμμετέχουν.

Εορτασμός εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940.

Την Παρασκευή 26/10/2018 θα γίνει ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τα σχολικά λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά το πρωί και οι μαθητές θα σχολάσουν στις 09:45.

Ενημέρωση γονέων.

Την Πέμπτη 25/10/2018  και ώρα 13.15΄-14.00΄

θα γίνει ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό για την πρόοδο των παιδιών τους.

Όσοι γονείς επιθυμούν την ημέρα εκείνη τα παιδιά τους να μην μετακινηθούν το μεσημέρι με τα σχολικά λεωφορεία, αλλά να μετακινηθούν με τους ίδιους θα πρέπει να το δηλώσουν οπωσδήποτε μέχρι 23/10/2018 στο Σχολείο (τηλ 2294098212).

Ενημέρωση γονέων για το Ολοήμερο.

Την Παρασκευή 19-10-2018 και ώρα 12.00, θα γίνει ενημέρωση γονέων από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για τα παιδιά που φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου.

Η παρουσία των γονέων κρίνεται απαραίτητη.

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν αθληττικές και δημιουργικές δραστηριότητες, στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Τα παιδιά αθλήθηκαν, διασκέδασαν και δημιούργησαν, ερχόμενα σε επαφή με τη χαρά της άθλησης.

Οι αθλητικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια κίνησης πραγματοποιήθηκαν σε αθλητικούς χώρους εντός του Ιδρύματος “Παμμακάριστος”, που παραχωρήθηκαν από το Jumicar δωρεάν στο σχολείο μας, στα πλαίσια διαρκούς συνεργασίας μας.

Εκτός από την άθληση, τα παιδιά δημιούργησαν φτιάχνοντας ζωγραφιές, κολάζ και τα μετάλλιά τους με πηλό.

 

Χορηγία της ALPHA BANK.

Ευχαριστούμε την ALPHA BANK, που σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 προσέφερε στο σχολείο μας ηλεκτρονικό, εκπαιδευτικό και αθλητικό υλικό, στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την παιδεία».

Στην εκδήλωση της παράδοσης του υλικού παραβρέθηκε κλιμάκιο της τράπεζας και ο Διευθυντής του υποκαταστήματος Alpha Bank κύριος Πέτρος Μαραγκός.

Η προσφορά αυτή, υψηλής ποιότητας και αξίας, συμβάλλει ουσιαστικά στη λειτουργία του σχολείου μας και αναδεικνύει το σημαντικό ρόλο που μπορούν να παίξουν φορείς της κοινωνίας και της οικονομίας, στην στήριξη και εκπαίδευση των παιδιών μας.

 

Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα.

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα, στο οποίο έλαβαν μέρος σε δραστηριότητες σχετικές με τον τρύγο.

Μαζέψαμε σταφύλια, τα πατήσαμε στο πατητήρι, φτιάξαμε μουστοκούλουρα.

Έναρξη λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος.

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 08/10/2018 θα ξεκινήσει η λειτουργία του Ολοήμερου Σχολείου.

Οι μαθητές θα αναχωρούν στις 16:00. Παρακαλούνται οι γονείς να τοποθετούν το φαγητό των παιδιών σε σκεύη που μπορούν να μπουν στο φούρνο μικροκυμάτων και να φέρουν μια αλλαξιά ρούχων η οποία θα είναι μόνιμα στο σχολείο για ώρα ανάγκης.