Ο Δρώντας ο Επαμεινώνδας ήρθε στο σχολείο μας.

Η Παιδική Βιβλιοθήκη ΚΕΔΜΑ ιδρύει ένα μικρό παράρτημα στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης στο πλαίσιο του προγράμματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ με το σύνθημα “ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Τα παιδιά του 1ου & 3ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης, τα παιδιά της Α’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής και τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης έγιναν μια μεγάλη παρέα διαβάζοντας και δημιουργώντας!

Το σπιτάκι-βιβλιοθήκη ζωγραφίστηκε από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τύμβου και Δημοτικού Σχολείου Ανατολής! Ευχαριστούμε πολύ το Library4all και το elniplex.com για την προσφορά των βιβλίων και φυσικά όλα τα παιδιά που δούλεψαν εθελοντικά για αυτή τη δράση μαζί με τις δασκάλες τους Σοφία Πάχτα, Μαρία Πούλου, Χαρά Σουρίγκα, Γιάννα Κούρτη, Ελένη Αποστόλου και Αγγελική Μακρή. Ευχαριστούμε επίσης της υπεύθυνη πολιτιστικών της Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κ. Χρύσα Κουράκη!

 

Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Τη Δευτέρα 14/5/2018, μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Τα παιδιά απόλαυσαν τη βόλτα τους και είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά τα ζώα του πάρκου. Ιδιαίτερα απόλαυσαν και χάρηκαν με την επίδειξη των δελφινιών που τα ενθουσίασε.