Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

greece_flag_Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή για να τιμηθεί η αντίσταση της χώρας μας στην φασιστική εισβολή το 1940.

Με τη βοήθεια των δασκάλων τους, μαθητές μας, με ανάγνωση κειμένων, παίξιμο θεατρικού σκετς και τραγούδι, τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τους ήρωες της πατρίδας μας.

Στα παιδιά μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!

SAM_5282 SAM_5286 SAM_5284 SAM_5270 SAM_5258 SAM_5255

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, το σχολείο μας συμμετείχε στην ετήσια δράση του Υπουργείου Παιδείας “Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού”, που σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και να προσφέρει στα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες και στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα παιδιά είδανε βίντεο, μίλησαν στις τάξεις τους γύρω από τον αθλητισμό και συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, που οργανώθηκαν από το γυμναστή του σχολείου μας, στα γήπεδα που βρίσκονται δίπλα στο σχολείο και παραχωρήθηκαν για το σκοπό αυτό.

SAM_5163 SAM_5149 SAM_5115 SAM_5110

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη “Γαϊδουροχώρα”.

 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, το σχολείο μας επισκέφτηκε τη “Γαϊδουροχώρα”, ένα χώρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, στον οποίο τα παιδιά μας, με τρόπο ευχάριστο και βιωματικό, γνώρισαν τα αγαπημένα ζώα, τα γαϊδουράκια, τα πλησίασαν, ένιωσαν όμορφα μαζί τους και έμαθαν για αυτά.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, για όλους μας, παιδιά και εκπαιδευτικούς!

SAM_5099 SAM_5091 SAM_5087 SAM_5073

 

 

Εορτασμός της εθνικής επετείου.

greece_flag_Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα εορταστεί στο σχολείο μας την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά με τα λεωφορεία, την ώρα που προσέρχονται κάθε μέρα και θα αποχωρήσουν από το σχολείο, μετά τη λήξη της γιορτής, στις 9.45΄.

Καλωσήρθατε στο ιστολόγιό μας!

pamaklogosmall

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης σας καλωσορίζει στο ιστολόγιό του, που σκοπό έχει τη διαρκή ενημέρωση για το σχολείο και τις δραστηριότητές του.

Το ιστολόγιο έχει φτιαχτεί και ενημερώνεται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, υπό την ευθύνη της διεύθυνσής του. Φιλοξενείται δωρεάν, στους εξυπηρετητές του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, το οποίο παρέχει στα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς υπηρεσίες διαδικτύου.

Η προσπάθεια αυτή έχει ως σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των γονέων και των φίλων μας για τις δραστηριότητες του σχολείου, όπως και για κάθε τι που είναι χρήσιμο.

Ευελπιστούμε ότι ο νέος αυτός δίαυλος ενημέρωσης θα είναι χρήσιμος σε όλους μας.