‘Εναρξη σχολικής χρονιας 2015 -2016

156   161

Καλωσορίσαμε πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα τους παλιούς μα και τους νέους μαθητές της προκαταρτικής τάξης του σχολείου μας .

Η ημέρα του αγιασμού σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και κατ’ επεκταση την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για την υποστήριξη των μαθητών μας .Ενημερώθηκαν οι γονείς απο τον Διευθυντή για τον τρόπο που θα λειτουργήσει το σχολείο το πρώτο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η έλευση όλου του προσωπικού που χρειάζεται και να οριστούν οι μετακινήσεις των μαθητών .

Ανάμεσα σε πολλές επισκέψεις που έκανε ο περιφερειακός Διευθυντής κ.Πετρόπουλος , επισκέφθηκε και το σχολείο μας όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή του σχολείου και τους γονείς .Τόνισε την αναγκαιότητα να έχει ο ίδιος προσωπική εικόνα για τα θέματα του σχολείου , μίλησε για το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης προσωπικού και έκανε κάλεσμα προς όλους για κοινή προσπάθεια και συνεργασία για την καλύτερη έκβαση των θεμάτων .

Ο Διευθυντής και το προσωπικό του σχολείου εύχονται καλή σχολική χρονιά και να ξεπεραστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι δυσκολίες ώστε το σχολείο σύντομα να λειτουργήσει κανονικά .

Αφήστε μια απάντηση