Ανακοινώσεις 3-12-2021

1. Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Πολυδρόσου και Νέου Αμαρουσίου, του Δασαρχείου Πεντέλης, της Δ/νσης Αναδασώσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και δασολόγων, διοργανώνουν την πρώτη μετά από χρόνια δενδροφύτευση στη Ρεματιά.

Η δενδροφύτευση θα γίνει στον χώρο δίπλα από την οδό Φραγκοκλησιάς που είναι χαρακτηρισμένος ως δασικός και ανήκει στην Α΄ ζώνη της Ρεματιάς (στη συμβολή της με τη λεωφόρο Πεντέλης),  με τη στήριξη των Δήμων Χαλανδρίου και Αμαρουσίου.

· Σημείο συνάντησης: Στο πάρκο της Φραγκοκλησιάςστις 9:00 το πρωί.

· Σε περίπτωση έκτακτων καιρικών συνθηκών, η δράση θα γίνει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

 

2. Σας ενημερώνουμε, επίσης,  ότι το σχολείο μας συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών. Σε λίγες μέρες θα έχουμε και τον ειδικό κάδο για τη συλλογή τους. Παρακαλούμε μέχρι τότε να κρατάτε στο σπίτι τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες. Όταν θα έχουμε τον ειδικό κάδο στο σχολείο μας, θα ειδοποιηθείτε.

Μπορείτε να  ενημερωθείτε για τη συγκεκριμένη δράση στο ΑΦΗΣ Οι Μεγάλοι Μικροί Κυνηγοί – Tο 1ο Μεγάλο Σχολίκο Τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών! Μια πρωτοβουλία της ΑΦΗΣ και της Οργάνωσης ΓηςDentrofitefsi rematia