Αγαπητοί γονείς, από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr και εσείς θα πρέπει να δηλώνετε εδώ τα self test πλέον και όχι εκεί που τα δηλώνατε μέχρι τώρα!!!!

Από το edupass.gov.gr o Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί/μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., επισκέπτες), τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι υπόχρεοι ή οι γονείς/κηδεμόνες  εισέρχεστε στην πλατφόρμα και δηλώνετε την πρόθεση φυσικής παρουσίας  στους χώρους της σχολικής μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας σας η κατάστασή σας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

Συνδέεστε στην ιστοσελίδα edupass.gov.gr

1.Επιλέγετε πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής

  1. Επιλέγετε την ανάλογη κατηγορία

Δήλωση self test μαθητών/τριών δημοσίων σχολικών μονάδων – Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19

Δήλωση μαθητών/τριών που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει ή έχουν πρόσφατο PCR/Rapid test

Δήλωση εκπαιδευτικών/μελών Ε.Ε.Π-Ε.Β.Π.

Δήλωση επισκεπτών

 

3.Συνδέεστε με τους κωδικούς taxis net και ακολουθείτε τις οδηγίες δηλώνοντας το AMKA,  την Περιφέρεια Αττικής,

Δ/νση Δυτ. Αττικής,

Δήμος Ασπροπύργου,

1ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου

Α) Σε περίπτωση που κάποιος έχει εμβολιασθεί ή που έχει νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά και

Β) σε περίπτωση υποβολής σε διαγνωστικό (rapid/PCR) ή αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), όσες φορές απαιτείται από το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο, π.χ. για τους μαθητές που δεν έχουν εμβολιασθεί/νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η αντίστοιχη δήλωση στο edupass.gov.gr πρέπει να υποβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα όπως γινότανε: δηλαδή ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε στο τηλέφωνο του σχολείου ή μπείτε στο

https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis

Η εκτύπωση πρέπει να γίνεται και να επιδεικνύεται στην είσοδο μέχρι νεοτέρας