Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.30 στο προαύλιο του σχολείου μας.

Η προσέλευση των μαθητών/μαθητριών τάξεων ´ôĴŠκαι ΣΤ΄ θα γίνει από τις τρεις εισόδους του σχολείου μας και στο διάστημα 08. 15 έως 08.30.

Οι μαθητές/μαθήτριες των ´ôĴŠκαι ΣΤ΄τάξεων θα κατευθυνθούν στις καινούριες τάξεις τους (με τις οδηγίες των εκπαιδευτικών  που θα βρίσκονται στις εισόδους) όπου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του αγιασμού. Θα γίνει και παραλαβή βιβλίων.

Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών θα γίνει αυστηρά με την επίδειξη self test, που μόνο για την πρώτη εβδομάδα, το πρώτο θα γίνει την Κυριακή ή Δευτέρα πρωί και το 2ο την Τετάρτη ώστε να επιδειχθεί από τους μαθητές την Πέμπτη στις 16/09/2021.

Οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄τάξης θα προσέλθουν από την κεντρική είσοδο (δίπλα στο Νηπιαγωγείο) και αφού εισέλθουν στο σχολείο οι υπόλοιποι μαθητές των τάξεων Β, Γ, Δ, Ε και ΣΤ΄.

θα εισέλθουν με τους γονείς τους τηρώντας ΟΛΑ τα μέτρα προστασίας στον αύλιο χώρο όπου θα παρακολουθήσουν από απόσταση τον αγιασμό και θα ενημερωθούν για λειτουργικά θέματα του σχολείου.

Μετά τον αγιασμό θα γίνει, από τις ανάλογες εξόδους και η αποχώρηση των μαθητών/μαθητριών αφού ενημερωθούν και για το πρόγραμμα της Τρίτης 14/9/21.

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου