Καλό μήνα από την Α’ Δημοτικού!

Πρωταπριλιά σήμερα και να προσέχετε να μην την «πατήσετε»!!!

Είναι από τις πιο αγαπημένες ημέρες των μικρών παιδιών, καθώς σκαρώνουν διάφορα αστεία, για να πειράξουν τους γονείς, τους φίλους και τους δασκάλους τους! Την ημέρα αυτή μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες θυμηθήκαμε τον Πινόκιο, τον ήρωα των παραμυθιών που έλεγε ψέματα.

Η ιστορία του Πινόκιο με λίγα λόγια…

Ο Πινόκιο είναι ο κεντρικός ήρωας του ομώνυμου ιταλικού παραμυθιού, μια ξύλινη κούκλα που έφτιαξε ο Τζεπέτο, για να του κάνει παρέα στη μοναχική ζωή του. Μια καλή νεράιδα λυπήθηκε τον Τζεπέτο, έδωσε ζωή στην κούκλα και έτσι ο Πινόκιο έγινε πραγματικό αγόρι. Χαρακτηριστικό του παραμυθιού είναι πως κάθε φορά που ο Πινόκιο έλεγε ψέματα, μεγάλωνε η μύτη του.Λήψη αρχείου

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση