ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Δυτικής Αττικής «Κ.Βάρναλης» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στη Μάνδρα και Ν. Πέραμο Αττικής. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής από τη φονική πλημμύρα και οργανώνουμε  μαζί με άλλα σωματεία τη δράση μας για την διεκδίκηση άμεσων μέτρων ανακούφισης για τους πληγέντες και για ουσιαστικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (βρεφικά είδη, πάνες, μωρομάντηλα, εμφιαλωμένο νερό, γάλα εβαπορέ, κλινοσκεπάσματα, σεντόνια, sleeping bags, κουβέρτες, γαλότσες και αδιάβροχα για ενήλικες και ανήλικους), ανάγκη για καθαριστικά είδη σπιτιού (σκούπες, φαράσια, κουβάδες, σφουγγαρίστρες, απορρυπαντικά  κτλ θα γίνεται στα παρακάτω σχολεία της περιοχής:

Ασπρόπυργος: 4ο ΔΣ Ασπροπύργου (τηλ. 2105575949)

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση