ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την  Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, θα γίνει η σχολική γιορτή για την επέτειο της μνήμης της 25ης Μαρτίου 1821.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί από τις 08.30-10.00 π.μ.

Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής οι μαθητές και μαθήτριες αποχωρούν με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

 

Η Δ/ντρια

Πανελλήνιος διαγωνισμός Ρομποτικής 2019

Οι Ασπρομαχητές ολοκλήρωσαν μια πορεία αρκετών μηνών προετοιμασίας συμμετέχοντας στον Τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού Ρομποτικής.

 

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Συμμετοχή στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019

Οι Ασπρομαχητές προετοιμάζονται για τον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 για παιδιά δημοτικού στην κατηγορία «Εποικισμός του Άρη (STORIES OF TOMORROW)» που διεξάγεται από τον WRO Hellas την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο «Κλειστό Ολυμπιακό

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και από ώρα 13.15-14.00,  θα γίνει ενημέρωση (για τις μικρές τάξεις) και επίδοση βαθμολογίας (για τις μεγαλύτερες τάξεις) των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας για το β΄τρίμηνο.

Η Δ/ντρια

 

Θ. Γρομητσάρη

Νοιάζομαι και Δρω-Το Συμβόλαιο του Γ3

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ3, με την δασκάλα τους κα Κώνστα Σοφία, έφτιαξαν ήδη το Συμβόλαιό τους στην προσπάθειά τους να καλλιεργήσουν την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και τη βοήθεια ο ένας στον άλλον.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Νοιάζομαι και Δρω-Το κουτί των Ιδεών

Ήδη τοποθετήθηκε στο ένα κτίριο του σχολείου μας από τους μαθητές και μαθλητριες του Γ1 και τη δασκάλα τους κα Παναγιωτοπούλου Κατερίνα,το πρώτο κουτί των Ιδεών για το Νοιάζομαι και Δρω. Μαθητές και γονείς μπορούν να γράφουν τις σκέψεις τους και να προσπαθούμε να τις υλοποιούμε.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Πόσο γλέντησαν τα παιδιά με την τρελή αποκριά!

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων την Παρασκευή 8 Μαρτίου,πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας εκδηλώσεις για την Αποκριά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ΄και Δ΄τάξεων έμαθαν για τα αποκριάτικα έθιμα του Ασπρόπυργου πολλές πληροφορίες από τον υπεύθυνο του Λαογραφικού Μουσείου Ασπροπύργου κο Παναγιώτη Πέστροβα. Αντίστοιχα οι μαθητές των Ε΄και Στ΄τάξεων πληροφορήθηκαν γι αυτά από τον κο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Λέμε όχι στη βία!

Με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας στις 6 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις τάξεις του σχολείου μας εκδηλώσεις και δράσεις ανάλογες του θέματος. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είπαν ΟΧΙ στη σχολική βία και τον εκφοβισμό και το αποτύπωσαν στα έργα τους. » Διαβάστε όλο το άρθρο

Φυτεύουμε βελανιδιές…

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄τάξης με τις εκπαιδευτικούς τους κυρίες Ελένη Λιάκου και Αθηνά Δαμάσκου και σε συνεργασία με την υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κα Αλεξάνδρα Τσίγκου, συμμετείχαν, στο πλαίσιο του προγράμματος Νοιάζομαι και Δρω, στην σποροφύτευση βελανιδιών. Η σποροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, δίπλα στο στάδιο της ομάδας του

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Επίσκεψη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Οι μαθητές της Τρίτης τάξης επισκέφτηκαν το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019  και παρακολούθησαν προγράμματα «Οι φίλοι μου τα ειδώλια» και «Αρχαία Κρήτη..Άπτερα, Ελεύθερνα, Κνωσός». Η εκδρομή ενθουσίασε τους μαθητές και μαθήτριες ώστε να συμμετέχουν με ζωγραφιές τους σε σχετικό διαγωνισμό του Μουσείου.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο