ALERT: οι καλύτεροι μηχανικοί του διαγωνισμού!

Σας είχαμε πει ότι η ALERTeam πήγε στον τελικό για τον εποικισμό του Άρη. Νομίζαμε πως ήμασταν μέσα στις 40 καλύτερες ομάδες αλλά εκεί βρήκαμε μόνο άλλες 11! Το πρωί του Σαββάτου ήμασταν μέσα στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Μπορούσε να γίνει καλύτερο; (spoiler alert: μπορούσε 😉 )

Την κερκίδα μάς της ζέσταναν οι φίλοι μας από πολύ νωρίς, η κατασκευή μας ήταν πανέτοιμη κι απλά περιμέναμε την έναρξη. Και τους κριτές. Στο ενδιάμεσο η εξάδα του περίπτερου τα είπε και στο ΣΚΑΪ (δείτε στο 51:55). Οι κριτές μας είδαν πρώτους πρώτους και μας βαθμολόγησαν γρήγορα γρήγορα – έτσι μας έμεινε πολύς χρόνος για τη Roboland 🙂

Πολλές ώρες και πολλή κούραση (για μικρούς και μεγάλους) μετά ακούστηκε ότι ο Έπαινος για Μηχανική (Engineering) πάει στην ομάδα ΑΡΗΣ03! Είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα Κατασκευή Συν Πρόγραμμα! Ο Γιώργος Κοσιάδης, ο Χρήστος Κουτροδήμος, η Μαρία Αθανασοπούλου, η Φωτεινή Παπαδιώτη, ο Κλεάνθης Παππούς και ο Γιώργος Καρονίδης, υπεύθυνοι για το περίπτερο ΑΡΗΣ03 – ο Βίκτωρας Παπαδιώτης, ο Βασίλης Μανωλάς, ο Σπύρος Παππούς, ο Χριστόφορος Αγγέλης, ο Βίκτωρας Αριστερόπουλος, ο Άγγελος Ομουρλόγλου και ο Βάιος Ντάφος στην εξέδρα και στο περίπτερο και στις προπονήσεις – τα κατάφεραν! Δεκατρία παιδιά έβαλαν ένα στόχο, έριξαν τις ιδέες τους, δούλεψαν γιαυτές, μπόρεσαν να εργαστούν και να συνεργαστούν αρμονικά και να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα. Δεκατρία παιδιά που ήταν εκεί τα απογεύματα και τα Σάββατα και τις Κυριακές που χρειάστηκαν. Δεκατρία μεγάλα μπράβο και δεκατρείς τεράστιες αγκαλιές και δεκατρία χάι φάιβ για την ALERTeam.

Επιτρέψτε μου την προσωπική μου οπτική να την καταγράψω στην προσωπική μου εκπαιδευτική σελίδα κι όχι εδώ, στον κοινόχρηστος χώρος του Σχολείου μας. Σαν προπονητής όμως των παιδιών δεν γίνεται να μη δώσω προσωπικά στους Καίσαρες ελάχιστο από αυτό που έδωσαν, χωρίς καν να το συζητήσουν.

  • Έπαινος Αρειανός στην Ευτυχία Ζάχου: πήγε τον πύργο μας στον Άρη. Και βοήθησε και στα μηχανικά. Και έβγαλε και φωτογραφίες στον τελικό. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος;
  • Έπαινος Επιμελητείας στο Γιώργο Κανέλλο: με άφησε να επικεντρωθώ στην κατασκευή μας και φρόντισε όλα τα άλλα. Χώρια που έφαγε τα Σάββατα και τις Κυριακές που φάγαμε κι εμείς – και δεν του μάθαμε και ρομποτική.
  • Έπαινος Χρηματοκιβώτιου στη Σοφία Παππού: δεν υπήρξε κάτι που να ζητήσαμε να πάρουμε και να μην το αποδέχτηκε ευχαρίστως. Μάλλον έπρεπε να ζητήσουμε παραπάνω.
  • Έπαινος Υποστήριξης στη Σοφία Ανδρίκου: χωρίς αυτήν τα πράγματα θα ήταν αλλιώτικα και στον ημιτελικό και στον τελικό. Από πάνω που την έβλεπα νομίζω οτι είχε μεγαλύτερη έγνοια κι από τον προπονητή.
  • Έπαινος Δωδέκατου Παίχτη στο Βασίλη Μανάφα και στον Κωνσταντίνο Μανάφα: ήταν τέτοια η βοήθειά τους που δικαιωματικά έγιναν οι 2 επιπλέον παίχτες της ομάδας. Κι ας μη φόρεσαν τις μπλούζες τους στον τελικό του Σαββάτου.
  • Έπαινος Υπομονής στις δασκάλες και τους δασκάλους (όλων των ειδικοτήτων) που τους έπαιρνα τα παιδιά την ώρα του μαθήματος και τους αναστατώναμε με τις μετακινήσεις και τις συνεδριάσεις και τις παρουσιάσεις μας. Αφού μου μιλάτε ακόμα …

Μία σκέψη στο“ALERT: οι καλύτεροι μηχανικοί του διαγωνισμού!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων