Ενημέρωση για ΕΔΕΑΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Το σχολείο μας για 2η χρονιά υποστηρίζεται από την ομάδα της ΕΔΕΑΥ, η οποία αποτελείται από την Κοινωνική Λειτουργό, Αποστολοπούλου Ευθυμία, και την Ψυχολόγο, Μικελάτου Μαρία. Ο ρόλος της ΕΔΕΑΥ στο σχολείο είναι υποστηρικτικός και συμβουλευτικός για μαθητές και γονείς.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποια θέματα που ίσως σας απασχολούν και θέλετε να τα συζητήσουμε όπως άγχος επίδοσης ή αποχωρισμού, διαζύγιο, πένθος, θυμός, επιθετικότητα, προβλήματα συμπεριφοράς, μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας και οτιδήποτε άλλο.

Επιπλέον, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αντιλαμβανόμαστε ότι οι ανάγκες για αποφόρτιση είναι αυξημένες. Η ΕΔΕΑΥ στέκεται δίπλα στους μαθητές και τους γονείς που θεωρούν ότι χρειάζονται ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική.

Όσοι νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε, μπορείτε να μας βρείτε στο χώρο του σχολείου κάθε Τρίτη από τις 8:15 με 13:15 με προγραμματισμένο ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης για μη συνωστισμό.

 

Αποστολοπούλου Ευθυμία                                                               Μικελάτου Μαρία

Κοινωνική Λειτουργός                                                     Msc Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια