Εκλογές συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Δ.Σ. Αλμυρού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Μια καινούργια χρονιά έχει ξεκινήσει και ευχόμαστε να είναι γεμάτη με υγεία και επιτυχίες για τα παιδιά μας. Τη χρονιά που πέρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε αγαστή συνεργασία με το Διευθυντή και τους δασκάλους του Σχολείου μας προσπάθησε να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορούσε προκειμένου τα παιδιά μας να ασχοληθούν απερίσπαστα με την εκπαιδευτική διαδικασία. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα θέματα προκειμένου και η φετινή χρονιά να είναι το ίδιο και περισσότερο επιτυχημένη από την περυσινή:

  1. Μετά την αποχώρηση μελών του Δ.Σ, του Συλλόγου (δεν έχουν παιδιά που να φοιτούν πλέον στο σχολείο μας) και βάσει του νόμου περί συγκρότησης και λειτουργίας των οργανώσεων γονέων των μαθητών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα πρέπει να προκηρυχθούν εκ νέου εκλογές.

  2. Ως ημέρα εκλογών καθορίζεται η Τετάρτη 31/10/18. Δυνατότητα να ψηφίσετε θα υπάρχει από το τέλος του Σχολείου (13:15) μέχρι τις 19:00 το απόγευμα στο χώρο του ολοημέρου. Παρακαλούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος την ημέρα των εκλογών τόσο για την υποβολή υποψηφιότητας στο Δ.Σ., όσο και για τη συμμετοχή σας στη διαδικασία της ψηφοφορίας την ημέρα των εκλογών, ως εφορευτική επιτροπή. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι γονείς (πατέρας και μητέρα) έχουν παιδί που φοιτά στο σχολείο. Μην ξεχνάτε ότι χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων προκειμένου το σχολείο να έχει ένα ισχυρό Σύλλογο και να ανταποκρίνεται στο έργο του το οποίο είναι σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας.

3. Τέλος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται στο άλλο χαρτί (Email και κινητό τηλέφωνο), προκειμένου να μπορεί τόσο ο Σύλλογος, όσο και η διεύθυνση του σχολείου να σας ενημερώνει άμεσα για οτιδήποτε απαιτηθεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου