1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου

"ούτε τέχνη ούτε σοφίη εφικτόν εάν μη μάθη τις"

“Απλώνω ευτυχία”

Μάι 202415

Άπλωμα ευτυχίαςΤο σχολείο μας, όπως πολλά σχολεία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, συμμετέχει στην πανελλήνια δράση«Απλώνω Ευτυχία –Δυναμώνω τη Φλόγα της καρδιάς». Από τους μαθητές της Α2 και Δ΄τάξης έγιναν σχετικές δραστηριότητες αλλά επιστέγασμα της όλης δράσης θα αποτελέσει η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, το Σάββατο 18/05 στις 11:00 π.μ. στον πεζόδρομο Αλιβερίου.

Σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και η προσφορά ενός συμβολικού ποσού για την ενίσχυση του Συλλόγου  γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

  • Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με την ομιλία τους γιατρός που θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τις νεοπλασματικές ασθένειες καθώς και η ψυχολόγος Ασπασία Πίσγα που θα αναλύσει το συναίσθημα της ευτυχίας μέσω βιωματικής προσέγγισης.
  • θα υπάρχει ηχητική κάλυψη, προσφορά του Δήμου
  • θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς οι «Γιώργος και Εύα BAND» με το τραγούδι τους «Μια προσευχή για τα παιδιά» που ακούγεται στο ραδιόφωνο της Φλόγας. Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε με τα παιδιά  σας στη διεύθυνση: https://youtu.be/ULs16DUCQHM?si=fYyokm7J9FWgaUEy  με σκοπό να το τραγουδήσουμε μικροί και μεγάλοι την ήμερα της εκδήλωσης.
  • Στην εκδήλωση θα υπάρχει ένα κεντρικό κουτί για την συλλογή των προσφορών.
από κάτω από: Δράσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Απλώνω ευτυχία”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Γ. Παπανικολάου 34
Τηλ: 2223022265
Φαξ: 2223022521
Διευθυντής: Καραβάς Γ. Νικόλαος
Ηλ.Ταχ:
mail@1dim-aliver.eyv.sch.grΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων