Ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning: Δ και Ε τάξεις

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 οι Δ και Ε τάξεις παρουσίασαν στους μαθητές, συναδέλφους και καλεσμένους του σχολείου, μια γεύση από τη δουλειά που πραγματοποίησαν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στο μάθημα των Αγγλικών υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού κ. Κουφονικόλα.

Η Δ τάξη εργάστηκε και ‘έπαιξε’ στο πρόγραμμα με θέμα “Games Are Better Together” , είναι καλύτερα να παίζουμε όλοι μαζί, σε συνεργασία με άλλες 9 χώρες. Ανακαλύψαμε με τη βοήθεια της Αγγλικής γλώσσας ομαδικά παιχνίδια καινούρια και κοινά, και συνεργαστήκαμε με αφορμή αυτά σε διάφορα projects. Διασκεδάσαμε και μοιραστήκαμε τη χαρά του παιχνιδιού και με άλλες τάξεις του σχολείου.

Η Ε τάξη πραγματεύτηκε το πάντα επίκαιρο θέμα “The Recycling Effect” , η επίδραση της ανακύκλωσης και άλλων ‘πράσινων’ πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον, με σκοπό μέσα από δραστηριότητες να γίνει καθημερινότητα η οικολογική συνείδηση, πέρα από τα όρια του σχολείου και των κρατών με τα οποία είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε.

Απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά από τη διευθύντρια του σχολείου κ. Βάλλα και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Χάλαρη.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα βίντεο που αναρτήσαμε για τα δύο προγράμματα αντίστοιχα!!

https://youtu.be/oe_iEwZaojE                https://youtu.be/bPDx_5mG5iU

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning14 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning18 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning20 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning25 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning28 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗetwinning32



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων