1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας

To blog του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας

Αφαία

Ιούν 201919

 κάνε κλικ στην εικόνα

Ναός της Αφαίας – μια καλοκαιρινή πρόταση

Αγαπημένοι/-ες μου μαθητές/-τριες, όχι μόνο του ΣΤ1, που είχα τη χαρά να είμαι δασκάλα σας τα δύο τελευταία χρόνια και τώρα ανοίγετε τα φτερά σας για το γυμνάσιο, αλλά όλου του σχολείου μας, θέλω ενόψει καλοκαιριού να σας κάνω μια καλοκαιρινή πρόταση.

Σας προτείνω λοιπόν μια μικρή, όμορφη και ενδιαφέρουσα απόδραση στο ίδιο μας το νησί. Ο ναός της Αφαίας είναι από τα σημαντικότερα αρχαία μνημεία της χώρας μας, που έστω κι αν το έχετε ήδη επισκεφτεί αξίζει να το επισκεφτείτε πάλι και πάλι…

«Ξεσηκώστε» τους γονείς σας, τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους/τις φίλους/-ες σας και πηγαίνετε να κάνετε παρέα στην όμορφη νεαρή θεά μας στο ιερό της. Μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στον αρχαιολογικό χώρο και με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Μηνά και στον Άγιο Γιάννη τον Κρυφό, πικνίκ στο δάσος ή μ’ ένα δροσερό μπάνιο στην Αγία Μαρίνα.

Σας συμβουλεύω να ξεκινήσετε νωρίς το πρωί και να πάρετε μαζί σας καπέλο, αντηλιακό, φάρμακο για το τσίμπημα των εντόμων και μπόλικο νερό, γιατί ο ήλιος του καλοκαιριού είναι δυνατός!

Τέλος, για να είστε προετοιμασμένοι/-ες για όσα θα δείτε και θα αισθανθείτε, σας έφτιαξα μια παρουσίαση του ναού και μ’ αυτήν σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλό καλοκαίρι.

                                                                                             Με αγάπη

                                                                             Η δασκάλα σας, Άννα Ρόδη

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αφαία    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Τι ώρα είναι;

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων