1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας

To blog του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας

Θέατρο,μασκαρέματα και αποκριάτικα δρώμενα…

Φεβ 201520

Σήμερα οι μαθητές μας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της Λεύκας» από το ομώνυμο βιβλίο του Χ. Μπουλώτη

.b170549διάβασέ το εδώ

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στη συνέχεια οι μαθητές των Α’ ,Β’και Γ’ τάξεων παρακολούθησαν τη δραματοποίηση του βιβλίου 0005868_195«‘Ενας ασπρόμαυρος ζωγράφος» της Λίνας Μουσιώνη από τους μαθητές της Γ2 τάξης .Την επιμέλεια είχαν η δασκάλα της τάξης κ. Νικολαΐδου και η εικαστικός μας κ. Κούρτη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο από τη συγγραφέα:

Η ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Γ2 ΤΑΞΗΣ

Μικροί και μεγάλοι μασκαρεύτηκαν και η αυλή γέμισε με πριγκίπισσες, σούπερ ήρωες, κλόουν, Κινεζάκια, νεραϊδούλες, στρατιώτες,ζωγράφους κ.ά.

page3 page1 page2 page3

Ακολούθησαν αποκριάτικα τραγούδια από τους μαθητές των Α2,Β1 και Β2 τάξεων με συνοδεία ακορντεόν και κιθάρας από τους εκπαιδευτικούς κ.Ιγναντιάδου και κ. Κυριακού.

SAM_0013 SAM_0015

Οι μαθήτριες της Στ1 τάξης είχαν προετοιμάσει το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.Χώρισαν τα παιδιά σε ομάδες και ξεκίνησε η αναζήτησή του.Νικήτρια ήταν η μπλε ομάδα που πήρε τα περισσότερα γλυκίσματα.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς και λάτιν χορούς από μικρούς και μεγάλους

Συγχαίρουμε όλους όσους συνετέλεσαν ώστε περάσουμε όμορφα και ευχαριστούμε τον κ.Κώστα Σταμάτη παλιό εκπαιδευτικό του σχολείου μας για την πολύτιμη βοήθειά του στην κινηματογράφηση των θεαμάτων

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια

Ο καιρός στην πόλη μας!

Ημερολόγιο - Ελληνικά, Calendian
μετρητής επισκεψιμότητας


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων