Χριστούγεννα στο 1ο Δ.Σ Αγριάς

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το σχολείο μας μπήκε στην τελική ευθεία για να τα υποδεχτεί. Πρωταγωνιστές αυτές τις γιορτινές μέρες φυσικά τα παιδιά που περιμένουν πως και πως τον ερχομό του Αη Βασίλη και βέβαια τις διακοπές.
Η εβδομάδα που έρχεται είναι η εβδομάδα της σχολικής μας γιορτής. Πυρετώδεις προετοιμασίες, πρόβες, χριστουγεννιάτικες μουσικές και χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Το σχολείο μας αυτές τις γιορτινές μέρες έχει οργανώσει όμορφες δραστηριότητες για τα παιδιά προκειμένου να τους διδάξει με βιωματικό τρόπο ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της προσφοράς, της αγάπης και της χαράς.
Από την Τετάρτη στο σχολείο μας θα υπάρχει έκθεση βιβλίου για τους μικρούς μαθητές γιατί πιστεύουμε πως το πιο όμορφο δώρο είναι ένα καλό βιβλίο!!
Παράλληλα συμμετέχουμε  και φέτος στη δράση “Make a Wish” . Τα αστεράκια των ευχών βρίσκονται ήδη στο σχολείο μας και τα παιδιά θα κατασκευάσουν μαζί με τους δασκάλους τους την καρδιά των ευχών, με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα φέρει στα παιδιά του ” Make a Wish” πάνω απ όλα υγεία.

Όμως η διάθεση προσφοράς δεν θα σταματήσει εκεί, έτσι μαζί με τον Σύλλογο Γονέων σκοπεύουμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για συμπολίτες μας που χρειάζονται την υποστήριξή μας . Τα τρόφιμα θα δοθούν την Παρασκευή 22/12 στο Σπίτι Γαλήνης στην Αγριά.

Η γιορτή του σχολείου θα πραγματοποιηθεί στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα την Πέμπτη 21/12 και ώρα 6.00 μ.μ . Οι μικροί μαθητές θα σας παρουσιάσουν παραδοσιακά έθιμα, τραγούδια, θεατρικά δρώμενα και σκέτς στα γερμανικά και στα αγγλικά λέγοντας σε όλους καλά Χριστούγεννα.

Η Παρασκευή μας είναι αφιερωμένη στους γονείς. Θα τους υποδεχτούμε με κάλαντα και θα τους αφήσουμε να νιώσουν για λίγο μαθητές επισκεπτόμενοι τις τάξεις μας και μιλώντας μας για τα δικά τους Χριστούγεννα. Στο τέλος του πρωινού προγράμματος θα ενημερωθούν για την πρόοδο των μικρών μαθητών και θα γίνει η επίδοση της βαθμολογίας από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Καλές γιορτές σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς