Μύρισαν Χριστούγεννα

Ετοιμασίες, πρόβες, όνειρα!! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, μικροί και μεγάλοι θέλουν να αφεθούν στην μαγεία τους! Το 1ο Δ.Σ Αγριάς μπήκε στο εορταστικό κλίμα από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι τάξεις στολίστηκαν …..και οι πρόβες εντάθηκαν. Τα παιδιά έχουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους με καλεσμένους όλους εσάς την Τετάρτη 13/12 στο Πορφυρογένειο για μια γιορτή γεμάτη συναίσθημα και προσφορά. Τα πεμπτάκια μας αγκαλιάζουν τα παιδιά του Ειδικού σχολείου Αγριάς και από κοινού μας θυμίζουν ότι …” Είναι πράγματι Χριστούγεννα”
Όμως ποτέ δεν φτάνει μια γιορτή για αυτές τις άγιες μέρες….έτσι την Πέμπτη 21/12 θα σας παρουσιάσουμε έθιμα της περιοχής μας, θα προσφέρουμε αγάπη, θα πούμε Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια, θα ζήσουμε για λίγο τα Χριστούγεννα στην Γερμανία και στην Αγγλία μέσα από δρώμενα και θεατρικά που θα παρουσιάσουν οι μαθητές του σχολείου μας..

Αλλά και απ ότι μας ενημερώνει με το ολιγόλογο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος της Στ τάξης Αλτίνης Στάθης, ” Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς έπιασε δουλειά!
Προετοιμάζεται για το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ¨ και οφείλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς