Libary4all στο σχολείο μας μα και στην καρδιά μας.

IMG_20171006_095628 (2)Το Libary4all είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2013 και σκοπό έχει την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά  σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Το Libary 4 all ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας προσφέροντας μας παιδικά λογοτεχνικά βιβλία για την σχολική μας βιβλιοθήκη.

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας με την παρακάτω επιστολή.

 

 

IMG_20171005_082245

 

Αγαπητή ομάδα του Library4all

Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες των παιδιών, του συλλόγου διδασκόντων, του συλλόγου γονέων του 1ου Δ.Σ Αγριάς καθώς και εμένα προσωπικά της ίδιας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου μας σε παιδικά λογοτεχνικά βιβλία.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως στην ομάδα σας η οποία έχοντας σαν βασικό μέλημά της την υποστήριξη των σχολικών βιβλιοθηκών παράγει πολιτισμό και βοηθάει στην ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας.
Τα βιβλία είναι ανοιχτά παράθυρα στον κόσμο. Σε ταξιδεύουν, σε κάνουν να ονειρεύεσαι, να κλαις να γελάς. Τα βιβλία διαμορφώνουν χαρακτήρες, σε βοηθούν να ξεπεράσεις δυσκολίες, σε οδηγούν στη γνώση. Μια δανειστική βιβλιοθήκη σε έναν όμορφο χώρο είναι απαραίτητο μαθησιακό εργαλείο. Το όνειρό μας είναι να δημιουργηθούν στο σχολείο μας όμορφες πρωτότυπες γωνιές γεμάτες βιβλία που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών και να τα ωθούν σε αναγνωστικές δραστηριότητες. Η προσφορά σας έβαλε ένα λιθαράκι στον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
Η δωρεά των βιβλίων από την ομάδα σας στο σχολείο μας έγινε αποδεκτή με μια μικρή εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε με όρεξη και ενθουσιασμό. Το Library4all έγινε ο συνεργάτης μας και οι μικροί μαθητές είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ με την καρδιά τους αγγίζοντας φυλλομετρώντας και ανυπομονώντας να δανειστούν τα βιβλία σας.
Στο blog του σχολείου μας (https://blogs.sch.gr/1dimagria/ ) έχει αναρτηθεί ένα άρθρο με τον τίτλο “Libery4all στο σχολείο μας και στην καρδιά μας” , καθώς και φωτογραφίες από την μικρή μας εκδήλωση.
Συνεχίστε να παράγετε πολιτισμό και να προσφέρετε στους μικρούς μαθητές το χαμόγελο που τόσο έχουν ανάγκη δημιουργώντας θετικά πρότυπα με την προσφορά σας.

IMG_20171005_082207

Η Διευθύντρια

Ζωή Γεροστάθη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς