Νέα χρονιά…νέα σχέδια για το σχολείο μας

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκεται ήδη στην 2η εβδομάδα της και ήρθε η ώρα να οργανωθούμε. Η προηγούμενη διεύθυνση του σχολείου είχε δρομολογήσει κάποιες ενέργειες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Α Λεβητοστάσιο

Η έγκριση της μελέτης έχει ήδη ολοκληρωθεί και περιμένουμε με αγωνία την ανάθεση του έργου ώστε μετά τα Χριστούγεννα , όταν καλυτερέψει ο καιρός, να αρχίσουν οι εργασίες.

Η ανακατασκευή του λεβητοστασίου θα μας προσφέρει αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος που τώρα χρησιμοποιείται ως αποθήκη θα ελευθερωθεί και θα χρησιμοποιηθεί ως δανειστική βιβλιοθήκη.

Β Οργάνωση – ανανέωση δανειστικής βιβλιοθήκης

Τα βιβλία είναι ανοιχτά παράθυρα στον κόσμο. Σε ταξιδεύουν, σε κάνουν να ονειρεύεσαι, να κλαις , να γελάς. Τα βιβλία διαμορφώνουν χαρακτήρες, σε βοηθούν να ξεπεράσεις δυσκολίες, σε οδηγούν στη γνώση.

Μια δανειστική βιβλιοθήκη σε έναν όμορφο χώρο είναι απαραίτητο μαθησιακό εργαλείο για τα παιδιά. Καλούμε λοιπόν όσους επιθυμούν και θέλουν να εμπλουτίσουν την σχολική μας βιβλιοθήκη με παιδικά βιβλία να επικοινωνήσουν μαζί μας. Χαρίζοντας μας βιβλία , σε καλή κατάσταση , που πλέον δεν χρησιμοποιούν ενισχύουν την προσπάθειά μας και στηρίζουν το έργο μας.

Το όνειρό μας είναι όμορφες πρωτότυπες γωνιές γεμάτες βιβλία που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον τον παιδιών

bookshelf-ideas-for-small-rooms-5

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε!!

Γ Φωτοτυπικό

Ώρα να ανανεώσουμε τον εξοπλισμό μας. Στοχεύουμε στην αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Το υπάρχον φωτοτυπικό μηχάνημα λόγο παλαιότητας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί . Ελπίζουμε μέχρι τα Χριστούγεννα να εκταμιεύσουμε το ανάλογο πόσο που θα μας επιτρέψει να προβούμε στην αγορά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς