Εβδομάδα Εθελοντισμού “Let’s do it Greece”

LDI_Photo(8)

LDI GR BLUE

Eνημέρωση – κάλεσμα γονέων και κηδεμόνων
Εβδομάδα Εθελοντισμού «Let’s do it Greece»

Το Σχολείο μας σε συνεργασία με το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων συμμετέχει στην εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας περιβαλλοντική δράση «Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece». Η «Εβδομάδα Εθελοντισμού» προάγει τις αρχές και επιδιώξεις της εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία και ειδικότερα, ως βασικός σκοπός ορίζεται η υιοθέτηση του σχολικού χώρου ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος. (για περισσότερες πληροφορίες στη δ/νση του σχολείου, στο Σύλλογο Γονέων και στο http://letsdoitgreece.org)
Συγκεκριμένα την εβδομάδα από 27 – 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στο Σχολείο μας οργανωμένες δράσεις (στις τάξεις και στον προαύλιο χώρο) σχετικά με τον εθελοντισμόκαι τη βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου, όπως ελαιοχρωματισμοί, καθαρισμός αιθουσών, επίπλων, αυλής, πεζοδρομίων, περιποίηση κήπων, γκράφιτι, ενημέρωση παιδιών πάνω σε περιβαλλοντικά ζητήματα – εθελοντισμός, προβολές ταινιών κλπ.).

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και γονείς. Η συμμετοχή είναι προαιρετική και για τα παιδιά απαιτείται η συγκατάθεση γονέων.
Περιμένουμε και ελπίζουμε οι γονείς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να αφιερώσουν μερικές ώρες, μέσα στην εβδομάδα για τον παραπάνω σκοπό.

LDI_Photo (2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς