Το ιστολόγιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς 1st dimotiko Agria's blog

Ό,τι αφορά τη Σχολική μας κοινότητα είναι εδώ!

Δράσεις στο Σχολείο μας κατά της σχολικής βίας

Μαρ 20138

Με αφορμή την πανελλήνια μέρα κατά της σχολικής βίας το Σχολείο μας:

  • Κάλεσε την ψυχολόγο κ. Θεοδώρα Τσεράχογλου, η οποία εκπόνησε σε όλες τις τάξεις εκπαιδευτικά προγράμματα – δραστηριότητες σχετικές με τη συμπεριφορά των παιδιών. Την ευχαριστούμε για την προσφορά της!
  • Αγοράσαμε βιβλία σχετικά με τη φιλία, τη συμπεριφορά και τους τρόπους αντιμετώπισης της σχολικής βίας, των οποίων αποσπάσματα διαβάστηκαν στις τάξεις και πλέον εμπλουτίζουν τη δανειστική βιβλιοθήκη των παιδιών
  • Καλέσαμε τον γονέα κ. Χιώτη Αλέκο, ο οποίος κατασκεύασε με τα παιδιά της Στ΄ τάξης έναν χαρταετό, τον οποίο αφού του προσθέσουμε μήνυμα κατά της σχολικής βίας θα τον πετάξουμε ψηλά. Τον ευχαριστούμε πολύ!
  • Έγιναν προβολές σχετικών βίντεο σε όλες τις τάξεις στην πρόσφατα δημιουργηθείσα αίθουσα προβολών
  • Έγινε διαγωνισμός ζωγραφικής και αφίσας
  • Ο σύλλογος γονέων πρόσφερε μπαλόνια, τα οποία αφού γράψαμε συνθήματα αφήσαμε συμβολικά να πετάξουν προς άγνωστη κατεύθυνση !

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά έλαβαν τα μηνύματα που θέλαμε και χάρηκαν ιδιαίτερα !

Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Γονέων για τις ιδέες του, που «υιοθετήσαμε» και για τη συμβολή του στις προσπάθειές μας !

Αφήστε μια απάντηση

Kατηγορίες

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Σύνδεση 

Ημερολόγιο δημοσιεύσεων

Μάρτιος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ   Απρ »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Free counters!

Το ιστολόγιό μας λειτουργεί από τη σχολική χρονιά 2011-12.

Στο ιστολόγιο τηρούνται ρητά οι αρχές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αποφεύγονται κοντινές φωτογραφίες μαθητών/τριών και δεν αναγράφονται ποτέ τα προσωπικά τους στοιχεία μαζί με τυχόν φωτογραφία . Στο Σχολείο μας τηρείται αρχείο αδειοδότησης – συγκατάθεσης γονέων για ανάρτηση φωτογραφιών.

Το Σχολείο μας λειτουργεί ως 6/θέσιο και Ολοήμερο. Βρίσκεται στο κέντρο της Αγριάς του Βόλου και χτίστηκε στην θέση του παλιού διώροφου σχολείου που γκρεμίστηκε στους σεισμούς της περιόδου 1954-’57.  (http://www.diki.gr/museum/EL/city/chronos.asp?year=1955). Λειτούργησε για πρώτη φορά ως δημόσιο σχολείο το 1917.

ΑρχείοTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων