Πρωτιά για το σχολείο μας στην εφαρμογή Καλών Πρακτικών του Erasmus+ΚΑ1: «Η εμπλοκή της λογοτεχνίας και των συναφών τεχνών στη διδακτική πράξη ως μέσο προώθησης της πολυγλωσσίας και της βελτίωσης της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης»

erasmus iky logo web 2014

Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, καθώς αυτές τις ημέρες ενημερωθήκαμε για την υψηλότερη διάκρισή μας ως σχολείο, σχετικά με την εφαρμογή καλών πρακτικών του προγράμματος ERASMUS+ ΚΑ101 με τίτλο : «Η εμπλοκή της λογοτεχνίας και των συναφών τεχνών στη διδακτική πράξη ως μέσο προώθησης της πολυγλωσσίας και της βελτίωσης της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης», το οποίο υλοποιήθηκε στο σχολείο μας από το 2019-2022.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στην Έκδοση καλών πρακτικών σχεδίων  Erasmus+ΚΑ1 και ΚΑ2 2022, του ΙΚΥ.

IKY_KALES_PRAKTIKES_2022_FINAL

Σχετικά άρθρα για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στην κατηγορία : https://blogs.sch.gr/1dimagnikol/category/erasmus-project-ka1/

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας: Γωνιωτάκη Φωτεινή, Καραναστάση Κατερίνα, Μαυροδοντίδου Αλεξάνδρα, Παγκάλου Σοφία και κυρίως στην συντονίστρια του συγκεκριμένου προγράμματος και πρώην διευθύντρια του σχολείου μας κ. Κρυσταλένια Λιανά. Ευχόμαστε να υπάρξουν και στο μέλλον ανάλογες διακρίσεις!

Εκ της Διευθύνσεως

του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου