ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2022-23: 1-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Οι εγγραφές των μαθητών που γεννήθηκαν μέσα στο 2016 θα πραγματοποιούνται από τις 1 ως τις 20 Μαρτίου, τις ημέρες Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και ώρες 13.20 ως τις 14.00.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Δημοτικού είναι:

  1. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση  πλήρως συμπληρωμένη (την κατεβάζετε από το blog του Σχολείου). Απαιτείται η ορθή συμπλήρωση όλων των στοιχείων και των 2 γονέων/κηδεμόνων και του παιδιού καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση, τηλέφωνα, email.
  2. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (την παίρνετε από το Νηπιαγωγείο του παιδιού).
  3. Βιβλιάριο υγείας παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (συμβόλαιο σπιτιού ή λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΝ, τηλεφωνίας κτλ). ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα όρια του σχολείου μας έχουν αλλάξει. Συμβουλευτείτε τον αναρτημένο χάρτη για να ελέγξετε αν ανήκετε στο σχολείο μας. Όρια 1ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου: Γιαμπουδάκη, Περάκη, Επιμενίδου, Βιτσίου & Γράμμου, Θεοτοκοπούλου, Κ. Παλαιολόγου, Μ. Σφακιανάκη.
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/τριας (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από νοσοκομείο ή ιδιώτη παιδίατρο όπου να πιστοποιείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του παιδιού (το κατεβάζετε από το blog του Σχολείου)
  6. Πιστοποιητικό γέννησης του/της μαθητή/τριας, επίσημα μεταφρασμένο (μόνο για τους αλλοδαπούς μαθητές).
  7. Αίτηση Ολοήμερου πλήρως συμπληρωμένη (την κατεβάζετε από το blog του Σχολείου). Προβλεπόμενες ώρες λειτουργίας Ολοήμερου: 7.15-8 π.μ. & 1.15-4 μ.μ.
  8. Αν υπάρχει: Γνωμάτευση από ΚΕΣΥ ή δημόσιο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία (σε περίπτωση αναπηρίας ή ύπαρξης ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών του παιδιού)

Επισημαίνουμε ότι για την είσοδό σας στο χώρο του σχολείου θα πρέπει να έχετε μαζί σας το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού/Νόσησης/αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) και να τηρείτε όλα τα ισχύοντα μέτρα υγιεινής.

Τέλος, παρακαλείστε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής συμπληρωμένα. Όσα χρειάζεστε από το σχολείο μας, τα κατεβάζετε από το παρόν άρθρο και τα συμπληρώνετε πριν την προσέλευσή σας ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με mail: mail@1dimagnikol.las.sch.gr ή στο τηλέφωνο 2841022326.



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Κρυσταλένια Λιανά