Ενημέρωση για αναστολή λειτουργίας του σχολείου

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 3-2-2021, μας επιβεβαιώθηκε το 4ο θετικό κρούσμα covid-19 του σχολείου, εκπαιδευτικός τμήματος που βρίσκεται ήδη σε αναστολή λειτουργίας.
Να διευκρινίσουμε ότι τα προηγούμενα 3 κρούσματα αφορούσαν 2 μαθητές και 1 εκπαιδευτικό.
Μετά την πιστή τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ο Δ/ντης Π/βάθμιας Εκπ/σης αποφάσισε την πλήρη αναστολή της λειτουργίας του σχολείου ως και 17/2/2021.
Αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 17/2/2021. Τα άτομα που είμαστε σε καραντίνα (ενήλικες και παιδιά) δεν επιτρέπεται να βγούμε έξω από την οικία μας για κανένα λόγο. Διευκρινίζουμε ότι οι οικογένειες των παραπάνω ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ (πάντα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ).

Το χρονικό αυτό διάστημα όλα τα μαθήματα θα γίνονται εξ’ αποστάσεως τηρώντας το πρωινό ωρολόγιο πρόγραμμα που έκαναν οι μαθητές όσο ήταν στο σχολείο.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Διεύθυνση του σχολείου θα βρίσκεται σε τηλεργασία καθώς και η Διευθύντρια και ο Υποδιευθυντής θα βρίσκονται σε καραντίνα. Για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, μπορείτε να στείλετε σχετικό mail στο σχολείο.
Τέλος, σας παρακαλούμε να προσέχετε ιδιαίτερα την υγεία των παιδιών σας και τη δική σας και σε κάθε σύμπτωμα σχετικό με covid-19 να επισκέπτεστε άμεσα το Νοσοκομείο και να ενημερώνετε για την τρέχουσα κατάσταση στο σχολείο.
Η ενημέρωση και η συνεργασία μας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού, συνεχίζεται και τις μέρες της καραντίνας. Είναι υποχρέωση όλων να ενημερώνουμε εγκαίρως ώστε να προστατεύσουμε την υγεία όλων των μαθητών μας αλλά και των 35 συνολικά εργαζομένων του σχολείου μας που κάνουμε όλο αυτό τον καιρό το ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία, την ασφάλεια αλλά και την εκπαίδευση των μαθητών μας. Καλή υπομονή!

Με εκτίμηση,
Η διεύθυνση και το προσωπικό του 1ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου