ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2020-21 (για μαθητές γεννημένους το 2014) από 15 έως 29 Μαΐου 2020 και ώρες 10.00-13.00

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Οι εγγραφές των μαθητών που γεννήθηκαν μέσα στο 2014 θα πραγματοποιούνται από τις 15 ως τις 29 Μαΐου 2020, και ώρες 10.00 ως τις 13.00. Επισημαίνουμε ότι για λόγους προστασίας όλων μας θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών και η χρήσης της μάσκας σε κλειστούς χώρους.

 Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Δημοτικού είναι:

  1. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση πλήρως συμπληρωμένη (βλέπετε συνημμένο παρακάτω. Χρειάζεστε  τα πλήρη στοιχεία των 2 γονέων ή κηδεμόνων και του παιδιού καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση, τηλέφωνα, e-mail).
  2. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (την παίρνετε από το Νηπιαγωγείο του παιδιού).
  3. Βιβλιάριο υγείας παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (συμβόλαιο σπιτιού ή λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΝ, κινητής τηλεφωνίας κτλ). Συμβουλευτείτε το σχετικό χάρτη για το αν ανήκετε στο σχολείο μας. Η περιοχή του 1ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου οριοθετείται από τις οδούς: Γιαμπουδάκη, Περάκη, Αργυροκάστρου, Θεοτοκοπούλου, Κ. Παλαιολόγου, Μ. Σφακιανάκη.
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/τριας (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από κρατικό νοσοκομείο ή ιδιώτη παιδίατρο (βλέπετε συνημμένο παρακάτω)
  6. Πιστοποιητικό γέννησης του/της μαθητή/τριας, επίσημα μεταφρασμένο (μόνο για τους αλλοδαπούς μαθητές).
  7. Αίτηση Ολοήμερου πλήρως συμπληρωμένη αν θέλετε να συμμετέχει το παιδί στο Ολοήμερο (βλέπετε συνημμένο παρακάτω). Το Ολοήμερο λειτουργεί 7.15-8 π.μ. & 1.15-4 μ.μ.. Σε περίπτωση εγγραφής στο Ολοήμερο προσκομίζετε βεβαίωση εργασίας από τον ασφαλιστικό σας φορέα, ή ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ή κάρτα ανεργίας ή πιστοποιητικό Οικογ. Κατάστασης για τριτεκνία, που να αφορά ΚΑΙ τους δύο γονείς.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΤΕ να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όταν έρχεστε για την εγγραφή του παιδιού σας. Όσα χρειάζεστε από το σχολείο μας, βρίσκονται αναρτημένα στο παρόν άρθρο από όπου μπορείτε να τα κατεβάσετε:



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με mail: mail@1dim-ag-nikol.las.sch.gr ή στα τηλέφωνα 2841022326 ή 6947451556

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΚΡΥΣΤΑΛΕΝΙΑ ΛΙΑΝΑ