Την τελευταία ημέρα πριν από τις διακοπές του Πάσχα, το σχολείο μας γέμισε χρώματα, χαμόγελα και δημιουργικότητα! Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης συμμετείχαν σε μια όμορφη πασχαλινή δραστηριότητα που τους έδωσε την ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να συνεργαστούν.
Συγκεκριμένα, κάθε μαθητής έβαψε το δικό του πασχαλινό αυγό χρησιμοποιώντας τέμπερες, δημιουργώντας μοναδικά και πρωτότυπα σχέδια. Με πολλή φαντασία και έμπνευση, τα αυγά μετατράπηκαν σε μικρά έργα τέχνης γεμάτα χρώμα και ζωντάνια.
Παράλληλα, τα παιδιά κατασκεύασαν πασχαλινές κάρτες, τις οποίες διακόσμησαν με ευρηματικότητα και όρεξη. Κάθε κάρτα ήταν ξεχωριστή, γεμάτη ευχές και θετικά μηνύματα, αποδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και το μεράκι των μαθητών.
Με αφορμή αυτές τις όμορφες δραστηριότητες, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και χαρά!
