Αρχείο ημέρας 13 Δεκεμβρίου 2019

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ…

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου κάναμε βόλτα με το τρενάκι του Δήμου Περιστερίου…Προορισμός μας η πλατεία δημαρχείου όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής.

ERASMUS+

Συνεργασία του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου με το Πολωνικό Σχολείο Specjalny Osrodek Szkolno-Wychowawczy dia Dzieci i Miodziezy Niepelnosprawnej in Dabrowa Gornicza.

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Σχολείο μας, ομάδα Πολωνών Εκπαιδευτικών. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος ‘A comic meets Atena” το οποίο εκπονεί το Πολωνικό Σχολείο σε συνεργασία με το Ελληνικό. Οι Πολωνές συναδέλφισσες επισκέφθηκαν το σχολείο μας και συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια του σχολείου Κα Αθανασία Μειντάση καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Γνώρισαν τους χώρους διεξαγωγής του προγράμματος όπως την αίθουσα πληροφορικής και τους λοιπούς χώρους.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπογραφή από τη Διευθύντρια του σχολείου Κα Αθανασία Μειντάση του Πρωτόκολου της κοινής συνεργασίας των δύο σχολείων.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δύο επισκέψεις της Πολωνικής ομάδας στο Σχολείο μας. Η πολωνική ομάδα θα αποτελείται από 10 μαθητές και 5 εκπαιδευτικούς.

Η πρώτη ομάδα αναμένεται 9 έως 16 Φεβρουαρίου 2020 και η δεύτερη ομάδα 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση