Kυκλοφοριακή αγωγή στο νηπιαγωγείο μας.

AYTH 

Η πρώτη συνάντηση μέσα στην τάξη Παίξαμε παιχνίδια  πως πρέπει να κυκλοφορούμε με ασφάλεια.  

Στη δεύτερη συνάντηση ολοκληρώθηκε η δράση, από την υπεύθυνη ομάδα της κυκλοφοριακής αγωγής της πόλης μας,  με την βιωματική άσκηση – προσομοίωσης στην αυλή του σχολείου μας. Τα νήπια έφεραν πατίνια και ποδήλατα και προστατευτικά κράνη. Η αυλή μας μετατράπηκε σε ποδηλατοδρόμο  και η προσπάθεια για όλα τα τμήματα ξεκίνησε. Σίγουρα με όσα ακούσαμε και πρακτικά εφαρμόσαμε θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι πολίτες.

132    .jpg  αγ αγ

Εurope Code Week πιστοποιητικό συμμετοχής για το 19ο νηπιαγωγείο Λάρισας.

Οι μαθητές του Τ2 τμήματος του 19ου νηπιαγωγείου Λάρισας, με υπεύθυνη νηπιαγωγό την κα Σταυρίδου Δέσποινα έλαβαν μέρος στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα προγραμματισμού με θέμα την Τέχνη και έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής για τις δραστηριότητές τους.

κωδικα

 

εβδομαδα κωδικα

 

Επίσκεψη στο σχολείο μας.!!!

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα : “τα δικαιώματα των Ζώων ” είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε για λίγο στην αυλή του σχολείου μας ένα σκύλο . Οι μικροί μαθητές μας παρατήρησαν το χρώμα του , το μέγεθός του , το τρίχωμά του και έκαναν ερωτήσεις στην μητέρα που τον έφερε για την φροντίδα του . Από αυτή την επίσκεψη εκτός από γνώσεις μας πρόσφερε και χαρά μεγάλη.

2   στοσχ