ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι, ο αγιασμός των μαθητών του Νηπιαγωγείου μας για τη νέα σχολική χρονιά, θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 π.μ.

  Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15΄ π.μ. από την κανονική είσοδο του σχολείου. Εκεί θα βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θα τα παραλαμβάνουν από τους γονείς και θα τα οδηγούν στις αίθουσες ανά τμήμα. Τα τμήματα με τα ονόματα των παιδιών θα είναι αναρτημένα στην πόρτα εισόδου.

   Ο Αγιασμός θα τελεστεί από τον ιερέα στον αύλειο χώρο του σχολείου με αντιπροσωπεία μαθητών Νηπιαγωγείου, Δημοτικών Σχολείων, καθώς και αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών.  Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες των δύο Δημοτικών Σχολείων και του Νηπιαγωγείου, όπου θα παρευρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί.

Η αποχώρηση των μαθητών του Νηπιαγωγείου θα γίνει με τη λήξη του Αγιασμού, ανά τμήμα, περίπου στις 9:00 π.μ. Πρώτα θα αποχωρήσει το τμήμα Τ1 και θα ακολουθήσουν κατά σειρά τα τμήματα Τ2, Τ3, Τ4, Τ5.

Διευκρινήσεις

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να φορούν τις μάσκες τους να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο ή ιδιόχειρο σημείωμα πραγματοποίησης self-test της προηγούμενης ημέρας (Κυριακή 12/9/2021). Τα διαγνωστικά test διατίθενται δωρεάν από τα φαρμακεία για όλους τους μαθητές.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Ευχόμαστε ολόψυχα, σε εσάς και στα παιδιά σας καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και ελπίδα.