Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

19ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Κοζάνη,  07/10/2019

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Ως νεοεκλεγέν Δ.Σ., που προέκυψε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 μεταξύ των παριστάμενων γονέων-μελών του συλλόγου, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε εσάς και τα παιδιά σας στο 19ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης και να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά.

Βασική προτεραιότητα και επιδίωξη του Δ.Σ. είναι η διασφάλιση  της ομαλής λειτουργίας της σχολικής μονάδας  και η κάλυψη των αναγκών των παιδιών μας και του συλλόγου διδασκόντων αυτών. Στην προσπάθεια μας αυτή, ευελπιστούμε στη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, της Σχολικής Επιτροπής και των Γονιών. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σημαντική τη συμμετοχή και τη βοήθειά σας κατά την προετοιμασία των δράσεων, καθώς και τη φυσική παρουσία σας κατά τη διεξαγωγή τους (για τις οποίες θα ενημερώνεστε έγκαιρα).

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου είναι η εξής:

ΜΠΙΣΙΡΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 6906974250 Πρόεδρος
ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6981896340 Αντιπρόεδρος
ΦΥΡΙΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 6988930092 Γεν. Γραμματέας
ΟΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 6946980000 Ταμίας
ΤΖΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ 6979873446 Μέλος

 

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως για την αμφίδρομη επικοινωνία των μελών του Συλλόγου (εκτός από τη διά ζώσης επικοινωνία), θα λειτουργεί το blog του σχολείου (19ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης), με σκοπό την ενημέρωση των γονιών για τα νέα και τις δραστηριότητές του Συλλόγου, καθώς και για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Η διεύθυνση του blog είναι https://blogs.sch.gr/19nipkoz, στην οποία μπορείτε να απευθύνετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΙΣΙΡΙΤΣΑ                                                          ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΟΥΤΣΗ