ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ 24-25

εκδρομή με το σχολείο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 24-25.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ 18ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.

  1. ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, θα πάμε στο κτήμα Βασιλίσσης στο ΊΛΙΟΝ (λεωφόρος Δημοκρατίς 67), για να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα “από το λαδάκι στην ελιά”
  2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, θα πάμε στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ (Πειραιώς 115) για να παρακολουθήσουμε την παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ”
  3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στον χώρο του σχολείου η ομάδα Παραμυθοχώρα θα μας παρουσιάσει την αποκριάτικη διαδραστική παράσταση “ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ”, η δράση θα συνδιαστεί με το αποκριάτικο πάρτυ του νηπιαγωγείου.
  4. ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, στον χώρο του σχολείου θα παρουσιαστεί το δωρεάν επιχορηγούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “DIXAN: Οι σπόροι του αύριο! Eκπαιδεύουμε για ένα πιο καθαρό μέλλον”
  5. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΪΟΥ, θα πάμε στο κτήμα Βασιλίσσης στο ΊΛΙΟΝ (λεωφόρος Δημοκρατίς 67), για να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα “πώς μέλι… γενέσθαι;”
Κατηγορίες: Εκπαιδευτικά προγράμματα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.