ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΠΑΣΧΑ_1

Αγαπημένοι μας γονείς,

μετά από τηλεδιάσκεψη με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Νηπιαγωγών και την αρρωγή της, αποφασίσαμε να οργανώσουμε τη θεματική του Πάσχα, όπως θα την κάναμε στο σχολείο.  Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες και μαζί θα το ξεπεράσουμε.  Στην ασύγχρονη εκπαίδευση χρειάζεται  υπομονή και επιμονή και κυρίως θέληση και βοήθεια από εσάς.  Η διαθεματική προσέγγιση για το Πάσχα θα γίνει σα να έχουμε μια τάξη και θα τη χωρίσουμε σε στάδια, έτσι όπως δουλεύεται και σε πραγματικό χρόνο στην τάξη. Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια πραγματική τάξη και μια πραγματική διδασκαλία.

Με όχημα λοιπόν την βοήθειά μας και τις γνώσεις μας στην επεξεργασία μιας θεματικής, εσείς θα γίνετε αν θέλετε, οι παιδαγωγοί των παιδιών σας, εσείς θα προσπαθήσετε να μπείτε στα δικά μας παπούτσια (Ρουτίνα Σκέψης που θα την δούμε αργότερα. )

Σήμερα, θα σας δώσουμε το 10 Στάδιο για το Πάσχα και φύλλα εργασίας που αφορούν στην Άνοιξη .   Θα θέλαμε να έχουμε ανατροφοδότηση, για αυτό σας παρακαλούμε να μας στέλνετε φωτογραφίες με έργα των παιδιών.  Σε επόμενη επικοινωνία θα λάβετε και τα προσωπικά μας emails.

ΥΓ.  Μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα και αν δεν έχετε εκτυπωτή.  Απλά προσπαθήστε να αποτυπώσετε σε ένα απλό χαρτί αυτά που έχουμε κάνει εμείς.!!!Να επιμένετε στις φωνές των γραμμάτων και όχι στην ορθογραφία!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

10 ΣΤΑΔΙΟ  ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΑΣΧΑ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2