ΑΝ… ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ _ ΑΝ … ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΗ

Και μια που έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, αποφασίσαμε να τα δώσουμε όλα μαζεμένα…

Λοιπόν παιδάκια μας δείτε αυτές τις εικόνες…

Στην πρώτη εικόνα τα παιδιά παίζουν το ¨Γύρω-γύρω όλοι” , αλλά είναι στο τέλος της σελίδας.  Αν λοιπόν πούμε ότι το παιχνίδι των παιδιών είναι το τέλος της ιστορίας, τι θα μπορούσε να είχε γίνει στην αρχή της σελίδας και τι στη μέση;  Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ζωγραφίστε το δικό σας comic, την δική σας μικρή ιστορία…

Στην δεύτερη εικόνα ο άνθρωπος βρίσκεται στη μέση της σελίδας.  Αν λοιπόν πούμε ότι αυτή η εικόνα είναι η μέση της ιστορίας,  ποια θα μπορούσε να είναι η αρχή της και ποιο το τέλος της;  Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και ζωγραφίστε το δικό σας comic, την δική σας μικρή ιστορία…

Έτσι λοιπόν γονείς δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να αναπτύξουν ενσυναίσθηση, να ξεδιπλώσουν τον περιγραφικό τους λόγο, τον γραπτό λόγο και την φαντασία τους.

Σας αγαπάμε πολύ

 

 

4 Σχόλια


  1. Καλημέρα. Καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία και δημιουργικότητα! Ευχαριστούμε για τη δυνατότητα με κάθε εφικτό μέσο που μας δίνετε για ευχάριστη απασχόληση των νηπίων μας!


    1. Ιουλία και Χριστινούλα μου,
      σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Μικρή μου Γαλλιδούλα μου λείπεις!!! Μην ανησυχείτε θα σας δίνουμε πολύ υλικό για να μην ξεχνιόμαστε!


  2. Καλησπέρα σας! Πολλά συγχαρητήρια γι αυτό το blog που δημιουργήσατε για την απασχόληση των παιδιών μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Έστω και έτσι νιώθουν ότι οι δασκάλες είναι κοντά τους μέσω των εργασιών που τους δίνονται!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.