Ενημερωτική Συνάντηση

Σεπ 202230

Την Τετάρτη 28/9/22 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας , με την παρουσία και της κας Χαράς Κουζέλη , Σ.Ε.Ε ( ΠΕ 60) Δυτ. Ελλάδας, η πρώτη ενημερωτική συνάντηση γονέων για τη νέα σχολική χρονιά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ρόλο και τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου, το αναλυτικό πρόγραμμα και το ολοήμερο σχολείο , καθώς και θέματα  που αφορούν στάσεις και συμπεριφορές των γονιών που επηρεάζουν την προσαρμογή των παιδιών στο σχολείο.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Χαρά Κουζέλη για την παρουσία και την πολύτιμη βοήθειά της,  καθώς και όλους τους γονείς, που σε μεγάλο ποσοστό,παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στη συζήτηση.

από κάτω από: Εκδηλώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημερωτική Συνάντηση    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    IMG 4946 1030x773 1

    19ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

    To σχολείο μας βρίσκεται στην οδό Κόκκαλη τέρμα. Συστεγάζεται με το 19ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου σε ένα σύγχρονο κτίριο από το 2019, οπότε και τέθηκε σε επαναλειτουργία. Τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν σε αναστολή λειτουργίας και συστεγαζόταν με το 5ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου.

    Το σχολείο διαθέτει 2 αίθουσες διδασκαλίας στο ισόγειο του κτηρίου, 1 γραφείο, 1 κουζίνα και επίσης αίθουσα γενικής χρήσης και εκδηλώσεων-θέατρο, βοηθητικούς χώρους και τουαλέτες μαθητών και εκπαιδευτικών σε κοινή χρήση με το Δημοτικό.

    Το κτήριο είναι σύγχρονο, ενεργειακά αυτόνομο, η θέρμανση γίνεται με καλοριφέρ και διαθέτει σύστημα διάχυσης του φυσικού φωτός στο εσωτερικό του. Υπάρχει υποδομή για την πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Υπάρχουν 2 προαύλεια και  μεγάλος χώρος πρασίνου.

     

    Χάρτης και πλήρη στοιχεία του σχολείου



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων