19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Νοέ 202015

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας.

Από αύριο ξεκινά η εξ αποστάσεως διδασκαλία και στα δημοτικά σχολεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Για αύριο Δευτέρα 16/11/2020 θα υπάρχει μόνο η Εκπαιδευτική Τηλεόραση στο κανάλι της Ερτ2 ενώ από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν και οι διδασκαλίες των εκπαιδευτικών του σχολείου τόσο σε σύγχρονη μορφή μέσω της πλατφόρμας Webex όσο και σε ασύγχρονη με τις εκπαιδευτικές πλατφόρμες του Υπουργείου Παιδείας E- Class και E-me.

Θα ειδοποιηθείτε με μειλ στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει για το σύνδεσμο με τον οποίο θα συνδέεστε στο μάθημα του κάθε δασκάλου καθώς και για το πρόγραμμα των μαθημάτων. Επίσης οι δάσκαλοι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν συμπληρωματικά τις πλατφόρμες για ασύγχρονη εκπαίδευση (αποστολή υλικού, ασκήσεων, παραλαβή απαντήσεων κλπ)

Είναι αυτονόητο ότι για όποια  προβλήματα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατόν.  Σας παρακαλώ να ελέγχετε τακτικά το μέιλ σας καθώς και την αντίστοιχη πλατφόρμα (Eclass ή Eme) για να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νεότερο.

Είναι τέλος σημαντικό να βοηθήσουμε τα παιδιά-τους μαθητές μας  να κατανοήσουν πως δεν είμαστε σε διακοπές αλλά εξ ανάγκης λειτουργούμε με άλλο τρόπο!

Ο Διευθυντής του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων