19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

Έναρξη σχολικού έτους – Αγιασμός

Σεπ 202011

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 θα τελεστεί  ο αγιασμός στο σχολείο μας στις 11 το πρωί.  Οι μαθητές  θα προσέρχονται  στον προαύλιο χώρο του σχολείου από τις 10:30 π.μ. έως τις 10.45.

Όλοι οι μαθητές κατά την προσέλευσή τους θα έχουν μαζί τους μάσκα,  την οποία θα φορούν με την είσοδό τους στον προαύλιο χώρο του σχολείου και θα παραμένουν στην αυλή στα σημεία όπου συγκεντρώνονταν στα διαλείμματα κατά την περίοδο του Ιουνίου 2020 μετά την καραντίνα.

Οι μαθητές, που κατά το τρέχον σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α΄ δημοτικού, θα συνοδεύονται από έναν μόνο ενήλικα. Θα μπαίνουν στο χώρο της αυλής, εκεί που θα τους υποδεικνύεται από τους εφημερεύοντες συναδέλφους.

Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο μετά το τέλος του αγιασμού,  περίπου στις 11:30 π.μ.

Κατ’ εξαίρεσιν, και προκειμένου να μειωθούν οι πρακτικές δυσκολίες, η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται από τις πόρτες που γινόταν και πέρυσι δηλαδή, από τη Σολωμού για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου και από την Μπενιζέλου Ρούφου για τους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε σε όλους την προσοχή στα παρακάτω:

  1. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο σχολείο σε κανέναν μαθητή ή γονέα μαθητή ή μαθήτριας της Α΄  τάξεως χωρίς μάσκα,  σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
  2. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν άλλο ενήλικα πλην των συνοδών των μαθητών της Α΄  Δημοτικού.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

Γ. Δ. Μαρκάκης

 

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 13,30

ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ

ΑΡΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 10,30

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων