19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

Οδηγίες για Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση

Απρ 20203

Αγαπητοί γονείς,

περίπου τα 2/3 των μαθητών μας είναι ήδη γραμμένοι στο Σχολικό δίκτυο. Για τους υπόλοιπους, που ίσως αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα κατά την εγγραφή τους, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο μέιλ του σχολείου προκειμένου να μας εξουσιοδοτήσετε να προχωρήσουμε εμείς στην εγγραφή των μαθητών στο σχολικό δίκτυο ή να απαντήσετε θετικά στο μέιλ που ήδη σας έχουμε αποστείλει. Το mail του σχολείου είναι mail@19dim-patras.ach.sch.gr

Επίσης σε όλους, όσων είχαμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, στείλαμε μέιλ με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των δασκάλων των τμημάτων προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους για όποια δυσκολία ή απορία. Όποιος δεν έχει λάβει σχετικό μέιλ ας το ζητήσει γράφοντας στο mail@19dim-patras.ach.sch.gr

Όλοι οι δάσκαλοι των τμημάτων αλλά και οι ειδικότητες έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση υλικού είτε στις δύο πλατφόρμες του Υπουργείου eclass και eme είτε σε άλλες πλατφόρμες όπως το google classroom.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε, επικοινωνήστε με τους δασκάλους προκειμένου να σας ενημερώσουν.

Σύντομα θα αναρτήσουμε και συγκεντρωτικό κατάλογο με το πού βρίσκεται το υλικό του κάθε δασκάλου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο διευθυντής του σχολείου θα αποστείλει στους μαθητές ένα σύνδεσμο (link) προκειμένου να συνδεθεί μαζί τους και να μιλήσουν. Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει και με τους 215 μαθητές ταυτοχρόνως θα γίνει κατά τμήμα.
Κάθε μαθητής θα λάβει στο μέιλ που έχει δηλωθεί ένα σύνδεσμο (link) και πατώντας επάνω του την ώρα που θα του έχει ανακοινωθεί θα μπορεί να συνδεθεί σε τηλεδιάσκεψη με τους συμμαθητές του από τον υπολογιστή του, το τάμπλετ ή ακόμα και το κινητό του τηλέφωνο.
Η διάσκεψη θα γίνει από την πλατφόρμα webex που χορηγεί το υπουργείο και λειτουργεί σαν τις βιντεοκλήσεις στο skype ή στο viber με τη διαφορά ότι οι μαθητές δεν χρειάζεται να έχουν εγκατεστημένο κανένα ειδικό πρόγραμμα.

Παρακολουθείτε λοιπόν τα μέιλ σας καθώς και το μπλογκ του σχολείου για κάθε νεότερο.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων