19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαρ 202029

Αγαπητοί γονείς
κατανοούμε απόλυτα και εκτιμούμε δεόντως την επιθυμία σας να ξεκινήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα του σχολείου. Ωστόσο, τεχνικά προβλήματα -λόγω πολλαπλασιασμού του αριθμού των χρηστών στις σχετικές πλατφόρμες του Υπουργείου- δεν επιτρέπουν στους συναδέλφους να είναι ακόμα έτοιμοι γι αυτά.

Σας παρακαλώ δείξτε υπομονή και οι δάσκαλοι των τάξεων θα επικοινωνήσουν μαζί σας (στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει) προκειμένου να σας ενημερώσουν για την πορεία των μαθημάτων κάθε τμήματος· τόσο στα μαθήματα που διδάσκουν οι ίδιοι όσο και στα μαθήματα των ειδικοτήτων. Είναι μια νέα αρχή για όλους μας ! Τόσο τους μαθητές όσο και τους δασκάλους.

Επιπλέον, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και να υιοθετήσουμε στρατηγικές για τους μαθητές μας που δεν έχουν τη δυνατότητα χρήσης του παρόντος συστήματος, για μια σειρά από λόγους όπως: έλλειψη υπολογιστή, έλλειψη σύνδεσης στο διαδίκτυο, δυσκολία ή αδυναμία χρήσης του υπολογιστή κλπ. Λόγοι ισότητας ευκαιριών απαιτούν να έχουν όλοι οι μαθητές αν όχι ίδιες δυνατότητες τουλάχιστον παρόμοιες.

Ωστόσο μέχρι να σας ειδοποιήσουν οι δάσκαλοι του σχολείου μας οι μαθητές μπορούν:

α. να κάνουν επανάληψη όσα έχουν ήδη διδαχθεί χρησιμοποιώντας είτε τα βιβλία τους είτε όποιο άλλο υλικό έχουν πάρει από τους δασκάλους τους

β. να παρακολουθούν, από αύριο, τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης

γ. να διαβάζουν ωραία λογοτεχνικά βιβλία ή βιβλία γνώσεων.

Και βέβαια οι γονείς να σπεύσουν να τους εγγράψουν στο σχολικό δίκτυο, όπως ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση μας: Αν οι μαθητές δεν εγγραφούν δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία!!!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων